Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han'ın Korktuğu Başına Geliyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han’ın Korktuğu Başına Geliyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 55. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Naci, Safiye’ye kırılıyor. Ona kendisini affettirmesi için birlikte Bolu’ya gitmeyi teklif ediyor. Safiye, mecburen kabul ediyor. Mazo, oraya da geliyor. Han, ailesini ondan korumak için sabaha kadar lobide nöbet tutuyor. Ama Mazo Hikmet’i kaçırıyor. Han’ın korktuğu başına geliyor.

Salı Dizileri 2021

Han’ın Korktuğu Başına Geliyor!

Masumlar Apartmanı 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, ablasının düğününe yetişmek için Mazo’nun elinden kurtuluyor. Safiye, nikahı iptal ediyor. O sırada Han geliyor. Onun perişan halini gören aile hemen onu hastaneye kaldırıyor. Han, başına gelenleri kimseye anlatamıyor. Ceylan, onun kaza geçirdiğine inanmıyor.

MASUMLAR APARTMANI 55. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naci, Safiye tarafından nikah masasında bırakıldığı için ona çok kırılıyor. Safiye, Naci’nin yanına gidip ondan af diliyor. Bu arada Gülben, Esra’dan Esat’la yakınlaşmak için yardım istiyor. Onun söylediklerini yapan Gülben, Esat’a çok güzel bir sofra hazırlıyor ve onunla baş başa bir yemek yiyor.

Naci, Safiye’ye yıllar önce onun Bolu gezisine gidemediğini, ondan şimdi birlikte oraya gitmeyi teklif ediyor. Safiye, Naci’ye kendisini affettirmek için bu teklifi kabul ediyor. İkili oraya gidiyor. Han, ailesini toplayıp otele gidiyor. Orada Safiye’ye sürpriz bir nikah töreni hazırlıyor.

Naci damatlığını, Safiye’de gelinliğini giyip tekrar nikah masasına oturuyor. Memduh bey, onlara şarkı söylüyor. Han, kendisini kaçıran kişinin ailesine bir zarar vermesinden korkuyor. O düğüne geliyor. O gece Han sabaha kadar hiç uyumuyor. Olanları Ceylan’a anlatmak zorunda kalıyor.

Safiye, o geceyi otelde geçirmek zorunda kalıyor. Gülben, ilk kez Esat’la aynı odada kalmak için kendisini hazırlamışken ablasının yanına gitmek zorunda kalıyor. Neriman, Ege ile gece buluşmak için odasından çıkıyor. Hikmet odada tek başına kalıyor. Odasına dönen Neriman, babasının orada olmadığını görüyor ve hemen abisine haber veriyor.

Hikmet ise, ölen oğlu Ömer’in döndüğünü zannedip Mazo’nun arabasına biniyor. Mazo, Hikmet’i kaçırıyor.

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Bu Seferde Hikmet’i…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler