Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Bu Seferde Hikmet'i...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Bu Seferde Hikmet’i Kaçırıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 55. yeni bölümüyle 25 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naci, Safiye’yi çocukluklarında hayal ettikleri gibi dışarı çıkartır. Safiye, yıllar sonra ilk kez kara dokunur. Gülben’in gelmesiyle kar topu savaşı başlar. Masumlar Apartmanı 55. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gizemli Kişi, bu seferde Hikmet’i Kaçırıyor!

Salı Dizileri 2021

Gizemli Kişi Bu Seferde Hikmet’i Kaçırıyor!

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm 2. fragmanında; Han, Safiye’ye sürpriz hazırlıyor. Naci’nin hastalığı tekrar depreşiyor. Han, kendisini kaçıran kişinin neden kendisiyle uğraştığını anlayamıyor. Bu seferde Hikmet’i alıp kaçırıyor. Hikmet onu oğlu Ömer zannediyor. Gerçekten o kişi Ömer mi?

İşte Masumlar Apartmanı 55. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, çöp toplarken tartıştığı kişi ve adamları tarafından çok kötü bir şekilde dövülüp bir eve kapatılır. Hikmet, Naci’nin kafasını tavayla yaralar. Naci’nin yaralanmasından sonra Safiye, onunla evlenmeye razı olur. Naci, ertesi gün akşam Safiye’yi istemeye Memduh beyle gider.

Bu arada Safiye, sürekli Han’dan haber almaya çalışır. Onun nerede olduğunu Ceylan’ın da bilmediğini öğrenince iyice korkmaya başlar. Han, kendisini tutan kişiden rica edip ablasını arar ve bir arkadaşının babasının öldüğünü şehir dışına gitmek zorunda kaldığını söyler.

Safiye, biraz olsun rahatlar. İsteme töreni olur. Safiye ile Naci nişanlanır. Naci, Safiye’ye üç gün sonra evleneceklerini söyler. Hemen bir ev tutar ve hazırlıklara başlar. Safiye, Naci’ye o eve gidemeyeceğini, onun kendisiyle birlikte kendi evlerinde kalmalarını ister.

Naci, Safiye’ye bu teklifini kabul edeceğini ancak annesinin fotoğrafını duvardan indirmesini ve onun kıyafetlerini artık giymesini istemediğini söyler. Safiye de, mecburen kabul eder. Nikah hazırlıkları tamamlanır. Safiye, Han’a mesaj çektirir. Cevap gelmeyince Han gelmeden evlenemeyeceğini, onunla birbirlerine söz verdiğini söyler.

Han, kendisini tutan kişiye ona ne yaptıysa özür dilediğini ve kendisini bırakmasını söyler. O ise, onun kendisine ne yaptığını hatırlamadan bırakmayacağını söyler. Son bir kez ablasını aramasına izin verir. Han ablasına, iki eli kanda da olsa onun nikahına yetişeceğini söyler.

Nikah memuru gelir. Ondan biraz daha beklenmesi rica edilir. Memur, başka bir düğüne gideceğini ve artık nikahı kıyması gerektiğini söyler. Safiye, Han gelmeden evlenmez ve nikah iptal olur. Naci, bu duruma çok bozulur. Han, kendisini tutan kişiyi etkisiz ihale getirip oradan kaçmayı başarır. Yaralı bir şekilde eve gelir ve ablasına, söz verdiği gibi onun düğününe yetiştiğini söyleyip yere yığılır.

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Yıllar Sonra İlk Kez…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler