Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar, bomba gibi geliyor. Başrollerini Nurgün Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Sabah’ın paylaştığı dizinin büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin ediliyor. Son Nefesime Kadar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Emre Kınay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Son Nefesime Kadar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Nurgül Yeşilçay’ın Son Nefesime Kadar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin tanıtımında; Polis memuru olan Mihri, 46 yaşında bir polis memurudur. İki çocuğu olan Mihri bir çocuğunu kaybediyor. Diğer çocuğu ise kocasıyla birlikte kendisini terk ediyor. Kardeşi ise hala, alkol tedavisi gören Mihri, hayatın kendisi için çok tıkırında ilerlemediğini düşünüyor.

İşte Son Nefesime Kadar Dizisinin ilk fragmanı…

 

Pastel film imzalı dizi Fox Tv’de ekranlara gelecek. Nurgül Yeşilçay’ın bir polisi canlandırdığı dizinin fragmanı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Geçen sezon Kefaret isimli diziyle aynı ekranda izlediğimiz Nurgül Yeşilçay, bu sefer polisiye bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkması izleyicilere de sürpriz oldu. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor.

Birçok başarılı formatın daha önce de yerel uyarlama çalışmalarını yapan Hatice Meryem’in uyarladığı “Son Nefesime Kadar” dizisinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Happy Valley’nin yerli uyarlaması ‘Son Nefesime Kadar’ adıyla FOX TV’de yayınlanacak.

SON NEFESİME KADAR DİZİSİNİN KONUSU!

Özel hayatındaki sorunların dışında kasabada yıllardır hüküm süren uyuşturucu sorununu çözmeye çalışan kadın polis Mihri, bu sırada kasabada bir kaybolma vakasının meydana gelmesi ile kendisini zorlu bir mücadelenin içinde buluyor.

Öte yandan, kırsal bir kasabada yaşayan polis çavuşudur. Yıllar önce kaybettiği kızının acısını yaşayan Mihri, bir yandan oğlu ile ilgilenmeye çalışırken bir yandan da alkol tedavisi gören kardeşi ile ilgilenmek zorunda kalmaktadır.

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ OYUNCULARI

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerini paylaştığı dizide; Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı da rol alıyor. Nurgül Yeşilçay bu haberi “Geliyor gelmekte olan” diyerek paylaştı.

Ertan Saban kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler