Ana SayfaÜnlülerEvlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen'in Suçlaması Azra'yı...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen’in Suçlaması Azra’yı Çıldırtıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 16. yeni bölümüyle 25 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra Sergen’e, bu yaptığı şey için onu asla affetmeyeceğini ve artık onu hayatında istemediğini söyler. Çocuklar, anne ve babasının ayrılmasına büyük tepki gösterir. Miray babasına, annesinin Yıldırım’ı sevdiğini onları düğünde gördüğünü söyler. Azra, Yıldırım’a ne kadar haksızlık ettiğini anlar. Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sergen’in suçlaması, Azra’yı çıldırtıyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen’in Suçlaması Azra’yı Çıldırtıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 2. fragmanında; Azra, insanların dedikodu yapmasını umursamadan Yıldırım’la el ele şirkete giriyor. Sergen, Yıldırım’la kavgaya tutuşuyor. Sonrasında Azra’nın babasına çektiğini, onun da babası gibi evliyken eşini aldattığını söylüyor. Bunu duyan Azra, öfkeden deliye dönüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Faruk’un ölümünden sonra herkes perişan olur. Sanem, babasının vasiyetini okur. Kızlar, babalarının şirket hissesinin tamamını kız kardeşi Deniz’e bıraktığını ve onu yalnız bırakmalarını istemediğini öğrenir. Sanem, babasının hasta olduğunu annesinin bildiğini ve kendilerinden sakladığını öğrenir.

Güneş’te durumu öğrenip annesine çok kızar. Ayrıca Güneş, düğününün lanetli olduğunu düşünmeye başlar. Sanem, kendisini içkiye verip yine hırsızlık yapar. Ama bu sefer yakalanır. Sergen ile Azra, gidip onun polise verilmesine engel olur. Sergen, Azra’ya boşanma davasının iki gün sonra olacağını ona hatırlatır.

Azra, bu durumda Sergen’den boşanamayacağını söyler. Yıldırım Azra’ya, ısrarla Sergen’in ona yalan söylediğini onun hasta olmadığını söyler. Ancak Azra’yı buna inandıramaz. Yıldırım, düğün videosunu izlerken Faruk’un Sergen’e kızarak bir konuşma yaptığını görür.

Arkadaşına gidip o tartışmada neler konuşulduğunu bulmasını ister. Boşanma davasının günü gelir. Yıldırım, mahkemeye gelir ve Azra’ya onu yalnız bırakmayacağını söylediğini hatırlatır. Miray, annesiyle babasının boşanacağını düşünüp annesine büyük tepki gösterir.

Sergen, Miray’ın ağladığını görünce Azra ona, Yıldırım’ın Miray’a onun hasta olduğunu anlattığını söyler. Sergen, mahkemede hakime evliliğinde karısına yaptığı hataları anlatır. Son olarak da onu kaybetmemek için ona çok hasta ölmek üzere olduğu yalanını söylediğini itiraf eder.

Hakim Sergen ile Azra’nın boşanmasına karar verir. Sergen, Miray’ın hastalık yalanını bilmediğini anlayınca oyuna geldiğini anlar. Azra Sergen’e, ateş püskürür.

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’la Tekrar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler