Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım'la Tekrar...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’la Tekrar Sevgili Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sergen, hastalık yalanına devam ediyor. Azra, o hasta olduğu için Sergen’den boşanmaktan vazgeçiyor. Yıldırım, düğün videosunda Sergen ile Faruk’un tartıştıklarını görüp Sergen’in yalan söylediğini Azra’ya itiraf etmeye çalışıyor. Azra, mahkemeden önce Yıldırım’a Miray’ın onun hastalığını öğrendiğini söylüyor. Oda mahkemede her şeyi itiraf ediyor. Azra ile Sergen, boşanıyor. Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Yıldırım’la tekrar sevgili oluyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’la Tekrar Sevgili Oluyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 2. fragmanında; Azra Sergen’e, bu yaptığı şey için onu asla affetmeyeceğini ve artık onu hayatında istemediğini söylüyor. Çocuklar, anne ve babasının ayrılmasına büyük tepki gösteriyor. Miray babasına, annesinin Yıldırım’ı sevdiğini onları düğünde gördüğünü söylüyor. Azra, Yıldırım’a ne kadar haksızlık ettiğini anlıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 16. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Faruk’un ölümünden sonra herkes perişan oluyor. Sanem, babasının vasiyetini okuyor. Kızlar, babalarının şirket hissesinin tamamını kız kardeşi Deniz’e bıraktığını ve onu yalnız bırakmalarını istemediğini öğreniyor. Sanem, babasının hasta olduğunu annesinin bildiğini ve kendilerinden sakladığını öğreniyor.

Güneş’te durumu öğrenip annesine çok kızıyorlar. Ayrıca Güneş, düğününün lanetli olduğunu düşünmeye başlıyor. Sanem, kendisini içkiye verip yine hırsızlık yapıyor. Ama bu sefer yakalanıyor. Sergen ile Azra, gidip onun polise verilmesine engel oluyor. Sergen, Azra’ya boşanma davasının iki gün sonra olacağını ona hatırlatıyor.

Azra, bu durumda Sergen’den boşanamayacağını söylüyor. Yıldırım Azra’ya, ısrarla Sergen’in ona yalan söylediğini onun hasta olmadığını söylüyor. Ancak Azra’yı buna inandıramıyor. Yıldırım, düğün videosunu izlerken Faruk’un Sergen’e kızarak bir konuşma yaptığını görüyor.

Arkadaşına gidip o tartışmada neler konuşulduğunu bulmasını istiyor. Boşanma davasının günü geliyor. Yıldırım, mahkemeye geliyor ve Azra’ya onu yalnız bırakmayacağını söylediğini hatırlatıyor. Miray, annesiyle babasının boşanacağını düşünüp annesine büyük tepki gösteriyor.

Sergen, Miray’ın ağladığını görünce Azra ona, Yıldırım’ın Miray’a onun hasta olduğunu anlattığını söylüyor. Sergen, mahkemede hakime evliliğinde karısına yaptığı hataları anlatıyor. Son olarak da onu kaybetmemek için ona çok hasta ölmek üzere olduğu yalanını söylediğini itiraf ediyor.

Hakim Sergen ile Azra’nın boşanmasına karar veriyor. Sergen, Miray’ın hastalık yalanını bilmediğini anlayınca oyuna geldiğini anlıyor. Azra Sergen’e, ateş püskürüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk’un Ölümüyle Ortalık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler