Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Lütfiye Züleyha'ya Ne İtiraf...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Lütfiye Züleyha’ya Ne İtiraf Edecek?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 120. yeni bölümüyle 20 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haşmet Çolak isminde biri gelip, Çukurova’da hak arayışına girer. Züleyha, o kişinin karşısına çıkıp kendisinden ne istediğini sorar. Çukurova’da hakları olduğunu ve aramaya geldiğini söyleyen Haşmet Çolak, aslında kim? Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Lütfiye, Züleyha’ya ne itiraf edecek?

Perşembe Dizileri 2021

Lütfiye Züleyha’ya Ne İtiraf Edecek?

Bir Zamanlar Çukurova, 120. bölüm 3. fragmanında; Züleyha ile Mehmet, evlilik hazırlıklarını tamamlıyor. Gelinliğini giyip düğüne gitmeye hazırlanırken Lütfiye Züleyha’ya, bir şey itiraf etmesi gerektiğini söylüyor. Züleyha, Lütfiye’nin itirafı karşısında donup kalıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm 3. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1483150349183733776

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 119. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, Betül’ün yanına gidip ona nişanı attığını söyler. Şermin, Fikret’in neden nişanı atmak istediğini öğrenmek ister. Ancak Fikret, ondan bunu kızına sormasını ister. Züleyha, Şermin’in kapısını çalar ve önce Betül’e kendisini dolandırdığını bildiğini söyler. Sonra onlardan iki saat içinde konağını terk etmelerini ister.

Betül, Abdulkadir’in yanına gidip ona durumu anlatır. Ondan konağı almasını ister. Yüz elli bin lira karşılığında Abdulkadir konağı almayı kabul eder. Mehmet, Savcı’yı yumruklayıp kendisini hapse attırır. Orada Mahmut’u bulup onun Züleyha’yı vurmadığını bildiğini, bunu yapanın ismini kendisine vermesini ister.

Abdulkadir durumu anlayıp Mahmut’a zehir verdirir. Mahmut, tam Mehmet’e gerçekleri anlatacağı sırada fenalaşıp ölür. Zehirlendiği anlaşılan Mahmut’un, kendisi yüzünden öldürüldüğünü anlayan Mehmet, cezaevi müdüründen bu olayın peşini bırakmamasını ister.

Gidip savcıdan da özür diler. Züleyha, Şermin’in eşyalarını kapıya attırıp evin kilidini değiştirir. Betül, annesiyle bir gecekonduya yerleşir. Bunu madur görünmek için yapar. Gazeteciler olayın peşini bırakmıaz. Şermin, gazeteye bir röportaj verip Züleyha’yı servet hırsızı olarak tanıtır.

Züleyha, gazetecileri çağırıp Betül’ün kendisinin şirketini Demir’in verdiği vekaletle nasıl dolandırdığını belgelerle ispatlar. Bu haberinde hemen yayınlanmasını ister. Züleyha, Hakan Gümüşoğlu’nun kız kardeşinin öldüğü haberini alır. Fikret’le konuşup cenazeye gitmek istediğini söyler.

Mehmet’e bir not bırakıp Fikret’le İzmir’e gider. Mehmet, kız kardeşinin cenazesini uzaktan izlemek zorunda kalır. Cenazeden sonra Fikret ile Züleyha, bir otele yerleşir. Gece maskeli biri Züleyha’nın odasına girer. Onun ağzını kapatıp bedelini ödeyeceğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Çolak Züleyha’dan Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler