Ana SayfaDizilerKalp Yarası 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'ye Hep Yanında Olacağına...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’ye Hep Yanında Olacağına Söz Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 29. yeni bölümüyle pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, duyduklarını Ferit’e anlatmak zorunda kalır. Ferit, annesine bu yaptığının hesabını sorar. Oklar bu sefer Azade’ye çevrilir. Azade, sorguya alınır. Şahin, Elif’in ölümüyle perişan olur. Ayşe, zor durumda kalır. Adnan’ın gerçek katili kim? Kalp Yarası 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’ye ömrünün sonuna kadar hep onun yanında olacağına söz veriyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’ye Hep Yanında Olacağına Söz Veriyor!

Kalp Yarası 29. bölüm 2. fragmanında; Ayşe, tüm olanlardan kendisini sorumlu tutuyor. Ferit, arabayla çarptığı genç kızı arabasına bindirip hastaneye götürüyor. Onun kolyesini arabada buluyor. Genç kız gelip Ferit’e, kolyesini arabada düşürmüş olduğunu söylüyor. Ayşe ise, o kızın kim olduğunu merak etmeye başlıyor. Azade ise, kendisini kimseye inandıramadığı için isyan ediyor.

https://twitter.com/i/status/1486789240759275520

KALP YARASI 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Elif’in kaybolduğunu duyar. Çok sonradan onun kendisine bıraktığı sesli mesajı dinler ve onun kendisine bir şey yapmasından korkmaya başlar. Şahin, her yerde Elif’i arar. Aradan iki gün geçer ve Elif’ten bir haber alınamaz. Ferit, babasının Yaman’ın öldürdüğünden emin olur ve topladığı delilleri emniyete sunup onun göz altına alınmasını sağlar.

Bu arada Azade, onun ceketinden bir düğme alıp Adnan’ın öldüğü arabaya yerleştirtir. Yaman, sorguya alınır ve o geceyi nezarette geçirir. Ertesi gün nöbetçi mahkemeye çıkıp serbest kalır. Onun hapisten çıkamayacağını düşünen Azade, Hande’nin eşyalarını valize koydurup onu konaktan kovar.

O sırada Yaman içeri girer ve hiçbir yere gitmeyeceklerini söyler. Zümrüt, artık çok yorulur. Önce Hüseyin’in yanına gidiyor ve kızını bu hale onun getirdiğini söyler. Daha sonra ona boşanma davası açtığını, kızını artık toprağa gömdüğünü söyleyip Fransa’ya kardeşinin yanına gideceğini söyler.

Zümrüt, Azade ile vedalaşmaya gider. Ayşe, Elif’in ölüm haberini alır. Kimse bulamayınca Yaman’la oraya gider. Elif’in cansız bedeninin önünde feryat eder. Şahin de, Elif’in ölüm haberini duyup oraya gider. Ayşe, dedesinin üzerine yürüyüp Elif’in ölümüne onun sebep olduğunu söyler.

Yaman’ın serbest kalmasıyla Azade tutuşur. Ayşe, onun konuşmalarını duyup Yaman’a tuzak kurduğunu anlar. Ama bu duyduklarını Ferit’e söyleyip söylememekte kararsız kalır. Bu arada Vedia’ya sessiz telefonlar gelir. Vedia, öldü zannettiği kızının yaşıyor olabileceğini düşünmeye başlar. Ferit, Elif’in öldüğünü duyup onun yanına giderken arabasıyla bir genç kıza çarpar. Çarptığı kız Vedia’nın kızı mı?

Kalp Yarası 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Annesinin Yaman’a Tuzak Kurduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler