Ana SayfaDizilerKalp Yarası 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Annesinin Yaman'a Tuzak Kurduğunu...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Annesinin Yaman’a Tuzak Kurduğunu Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif, ortadan kayboluyor. Ayşe, Elif’in bıraktığı mesajı çok sonra dinliyor. Elif’in cesedi bulunuyor. Ayşe, dedesinin üzerine yürüyüp Elif’in ölümüne onun sebep olduğunu söylüyor. Azade, Yaman’ın Adnan’ı öldürmek suçundan tutuklanması için onun ceketinin düğmesini Adnan’ın arabasına koyduruyor. Ayşe, Azade’nin konuşmalarını duyup onun Yaman’a tuzak kurduğunu anlıyor. Kalp Yarası 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, annesinin Yaman’a tuzak kurduğunu öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Annesinin Yaman’a Tuzak Kurduğunu Öğreniyor!

Kalp Yarası 29. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, duyduklarını Ferit’e anlatmak zorunda kalıyor. Ferit, annesine bu yaptığının hesabını soruyor. Oklar bu sefer Azade’ye çevriliyor. Azade, sorguya alınıyor. Şahin, Elif’in ölümüyle perişan oluyor. Ayşe, zor durumda kalıyor. Adnan’ın gerçek katili kim?

İşte Kalp Yarası 29. bölüm 1. fragmanı…

KALP YARASI 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Elif’in kaybolduğunu duyuyor. Çok sonradan onun kendisine bıraktığı sesli mesajı dinliyor ve onun kendisine bir şey yapmasından korkmaya başlıyor. Şahin, her yerde Elif’i arıyor. Aradan iki gün geçiyor ve Elif’ten bir haber alınamıyor. Ferit, babasının Yaman’ın öldürdüğünden emin oluyor ve topladığı delilleri emniyete sunup onun göz altına alınmasını sağlıyor.

Bu arada Azade, onun ceketinden bir düğme alıp Adnan’ın öldüğü arabaya yerleştirtiyor. Yaman, sorguya alınıyor ve o geceyi nezarette geçiriyor. Ertesi gün nöbetçi mahkemeye çıkıp serbest kalıyor. Onun hapisten çıkamayacağını düşünen Azade, Hande’nin eşyalarını valize koydurup onu konaktan kovuyor.

O sırada Yaman içeri giriyor ve hiçbir yere gitmeyeceklerini söylüyor. Zümrüt, artık çok yoruluyor. Önce Hüseyin’in yanına gidiyor ve kızını bu hale onun getirdiğini söylüyor. Daha sonra ona boşanma davası açtığını, kızını artık toprağa gömdüğünü söyleyip Fransa’ya kardeşinin yanına gideceğini söylüyor.

Zümrüt, Azade ile vedalaşmaya gidiyor. Ayşe, Elif’in ölüm haberini alıyor. Kimse bulamayınca Yaman’la oraya gidiyor. Elif’in cansız bedeninin önünde feryat ediyor. Şahin de, Elif’in ölüm haberini duyup oraya gidiyor. Ayşe, dedesinin üzerine yürüyüp Elif’in ölümüne onun sebep olduğunu söylüyor.

Yaman’ın serbest kalmasıyla Azade tutuşuyor. Ayşe, onun konuşmalarını duyup Yaman’a tuzak kurduğunu anlıyor. Ama bu duyduklarını Ferit’e söyleyip söylememekte kararsız kalıyor. Bu arada Vedia’ya sessiz telefonlar geliyor. Vedia, öldü zannettiği kızının yaşıyor olabileceğini düşünmeye başlıyor. Ferit, Elif’in öldüğünü duyup onun yanına giderken arabasıyla bir genç kıza çarpıyor. Çarptığı kız Vedia’nın kızı mı?

Kalp Yarası 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azade De Şüpheli Durumuna Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler