Ana SayfaDizilerMahkum 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Nazlı'yı Buluyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Nazlı’yı Buluyor Mu?

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Mahkum, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, her şeyi hatırlıyor. Barış’ın karısın öldürdüğünü ve onun cinayet silahını sakladığını da hatırlıyor. Nazlı, hastalanınca Ali Cemre’den yardım istemeye gidiyor. Cemre, Fırat’a Nazlı’nın hastanede olduğunu söylüyor. Fırat, koğuş arkadaşlarının yardımıyla Barış’a bir oyun oynuyor. Hacı, Fırat’ı yaralayıp Barış’ın üstüne atıyor. Fırat, hastaneye kaldırılıyor ve orada Bekir’in yardımıyla kelepçelerinden kurtulup Nazlı’yı buluyor. Mahkum 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, Nazlı’yı buluyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Barış Nazlı’yı Buluyor Mu?

Mahkum 8. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Nazlı’yı hasta bir şekilde buluyor. Kendisinin yarasını düşünmeden onun yanından ayrılmıyor. O sırada kapı zorlanıyor ve Barış ile Susha içeri giriyor. Ali de geliyor ve hep birlikte saklanıyorlar. Barış, çamaşırhanede bir ses duyuyor. Barış, onları bulacak mı?

İşte Mahkum 8. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, karısının öldürüldüğü gün olanları hatırlıyor. Karısını yerde yaralı bir şekilde bulduktan sonra Barış geliyor ve ona kızının yaşamasını istiyorsa bu suçu kendi üzerine almasını istiyor. Nazlı, Barış’ın elinde olduğu için Fırat, cinayeti kendisi işlemiş gibi eline ve üzerine kan bulaştırıyor.

Barış, cinayet işlediği bıçağı almayı unutuyor. Fırat, onun elinin de yaralı olduğunu görüyor ve bıçakta onun da kanı olduğunu anlayıp bıçağı bir yere saklıyor. Fırat, kendisini kurtaracak delilleri sakladıktan sonra cinayeti emniyete karısını öldürdüğünü söyleyip teslim oluyor. Ama bir türlü bıçağı nereye sakladığını hatırlayamıyor.

Ali, Nazlı’yı Barış ve Sasha’dan korumaya çalışıyor. Ancak onun soğukta bir gece daha dışarıda kalmasını istemiyor ve Nazlı’ya karakola gidip onlardan babasını bulmalarını istemesini söylüyor. Ama Nazlı, Ali’yi bırakmıyor. Nazlı hastalanınca Ali onu Cemre’nin evine götürüyor. Cemre’nin teyzesi Nazlı’nın bayıldığını görüp ambulans çağırıyor.

Cemre Ali’yle konuşup kendisine güvenebileceğini söylüyor. Gidip Fırat’a durumu anlatıyor. Fırat, Hacı’dan kendisini yaralamasını suçu da Barış’ın üstüne atmasını istiyor. Hacı, Fırat’ı yaralıyor. Kesici aleti de onun cebine koyuyor. Barış, hücreye atılıyor. Fırat ise hastaneye kaldırılıyor.

Bekir, Nazlı’nın sesini telefonda duyduğu için Fırat’ın doğru söylediğine inanıyor ve onu kelepçelerinden kurtarıyor. Fırat, yaralı bir halde doktor kılığına girip Nazlı’yı buluyor. Barış, müdürden hemen dışarı çıkması gerektiğini söylüyor. Oda bunun mümkün olmadığını söyleyince kendisini yaralayıp hastaneye onları bulmaya gidiyor. Bu arada Cemre, Sasha’nın Nazlı’yı aradığını anlayıp onu oyalıyor.

Mahkum 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kurtulmak İçin Kendisini Yaralıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler