Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye'den Kendisine Dönmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’den Kendisine Dönmesini İstiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Necmi, Asiye’den para koparmak için gelir. Onları polise vermekle tehdit eder. Mahir, durumu öğrenip Necmi’yle konuşmaya gider. Zahide ile Raci, Uğur ile Nergis’e gizlice DNA testi yaptırır. Testin sonucunu Harun’a verirler. Harun, zarfta yazan sonucu okumaya başlar. Asiye, nefesini tutup olacakları bekler. Kaderimin Oyunu 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, Asiye’den kendisine dönmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2021

Cemal Asiye’den Kendisine Dönmesini İstiyor!

Kaderimin Oyunu 6. bölüm 2. fragmanında; Mahir, Asiye’ye çok bağlanıyor. Ondan istese de ayrılamayacağını anlıyor. Cemal, Asiye’yi Mahir’in yanında görmeye dayanamıyor. Konuşmak için Asiye’yi bahçeye çağırıyor. Ona, eğer isterse her şeyi arkada bırakacağını ve kendisine dönmesini istiyor.

İşte Kaderimin Oyunu 6. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Asiye’yle korulukta buluşur. Asiye’ye hala onu sevdiğini söyleyip öper. Nergis, annesi ile babasını görür ve onların barışacaklarını düşünmeye başlar. Bu arada artık annesinin yanında Mahir’i görmekten rahatsız olur. Babasının yanında da Helin’i görmeye dayanamaz.

Harun, Mahir’i şirketin finans müdürü yapar. İlk toplantıda Mahir, sözleşmelere imza atmaz. Başka firmalardan da fiyat alınması gerektiğini söyler. Raci’nin, iş yerinde kumar oynattığı görüntülerini Harun görmeden Nedret siler. Ama oğlunu da bu konuda uyarır.

Helin, bir yemek organize eder. O yemeğe Asiye ile Mahir’i de davet eder. Asiye, gelmek istemiyor. Ancak Mahir’i de kırmak istemez. Nergis, babasıyla konuşur ve ona annesiyle barışmasını birlikte uzaklara gitmek istediğini söyler. O ise, öyle bir şey olamayacağını sadece onlara yakın olmak istediğini söyler.

Nergis, Helin’in odasına girip onun akşam yemeğinde giyeceği elbiseyi rujla boyar. Helin, elbisesini boyayanın Ahmet olduğunu zannedip ona kızar. Asiye, bunu kızının yaptığını anlayıp ona çok kızar. Yemekte aile bir araya gelir. Helin, Cemal’le tanıştıkları ilk günün fotoğrafını büyütüp oraya getirtir ve kocasına sürpriz yapar.

Asiye, evliyken Cemal’in Helin’le birlikte olduğunu anlayıp çok üzülür. Helin daha sonra Mahir’in Asiye’ye aldığı yüzüğü verip onun takmasını ister. Bu seferde Cemal onları kıskanır. Helin ile Cemal dansa kalkıyor. Helin abisiyle dans etmek isteyince Asiye’yle Cemal dans etmek zorunda kalır.

Necmi, dergide Uğur’un fotoğrafını görüp tanır ve Amasya’dan kalkıp onların yerini bulur. Tam da yemeğin ortasına alkışlayarak içeri girer. Asiye, korkulu gözlerle Necmi’nin ne yapacağını bekler.

Kaderimin Oyunu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nergis ile Uğur’un DNA Testi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler