Ana SayfaDizilerMahkum 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kurtulmak İçin Kendisini Yaralıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kurtulmak İçin Kendisini Yaralıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 7. yeni bölümüyle 26 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, Fırat’ın kaldığı hücrenin duvarında kendi isminin yazdığını görür ve Fırat’ın kendisini hatırladığını anlar. Zait, karısını Savaş’ın mezarının başında bulur ve ona Barış’ın Savaş’ı öldürüp yerine geçtiğini söyler. Fırat, eline bir cam parçası alıp banyo yapmakta olan Barış’ın yanına gider. Mahkum 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, hapishaneden kurtulmak için kendisini yaralıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Hapishaneden Kurtulmak İçin Kendisini Yaralıyor!

Mahkum 7. bölüm 2. fragmanında; Barış, Fırat’ın kendisini hatırladığını anlıyor ve onu kızının ölümünü izlemekle tehdit ediyor. Fırat, hapisten kurtulmak için bir plan yapıyor ve kendisini yaralayıp hastaneye kaldırılmasını sağlıyor. Barış ise, onu yaralamaktan hücreye kapatılıyor.

İşte Mahkum 7. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış, Büge’nin kaza yaptığı yere gider. Polisler geliyor ve kazayı kendisinin yaptığını söyler. Büge’nin çarptığı adam ölmez. Yaralı olarak kurtulur. Barış, kefareti kabul etmez ve özellikle cezaevine girmek ve Fırat’ın kendisini hatırlayıp hatırlamadığını anlamak ister. Fırat’la aynı koğuşa giren Barış, onun kendisini hatırlayıp hatırlamadığından emin olmak ister.

Fırat, karısının öldüğü gece Barış’ın orada olduğunu hatırlar. Cemre’yi çağırıp ona, kızıyla tehdit edilip suçu üstlenmek zorunda kaldığını anlatır. Ona kızının Ali’nin elinde olduğunu bildiğini, hemen Ali’nin yerini bulmasını ister. Ali, Nazlı’yla birlikte bir otele yerleşir. Cemre’nin kendisini aradığını öğrenen Ali, onunla konuşmak için yanına gider.

Tam ondan yardım istemek istediğini söyleyecekken Sasha’yı görür. Onun Cemre’yle iş birliği yaptığını düşünüp oradan hemen uzaklaşır. Sasha, Cemre’nin yanına gidip Barış’ın davasına bakmasını ister. Onların konuştuğunu gören Ali, Cemre’ye güvenemez. Ondan yardım istemekten vazgeçer. Barış, özellikle Fırat’ın da yanında olduğu bir anda kavgaya karışmak ister. Cezaevi müdürü adam ayarlayıp Barış’ın üzerine salar.

Fırat, Barış’a yardım edip onu adamların elinden kurtarır. Barış, Fırat’a sarılıp onun kendisini tanımadığından emin olup rahatlar. Aslında Fırat, her şeyi hatırlar. Karısının öldüğü gece onun yanına geldiğini bilr. Onun kendisini hatırlayıp hatırlamadığından emin olmak için hapse girdiğini de anlar.

Zait, karısının hastaneden kaybolduğunu öğrenir. Hemen onu aramaya başlar. Sasha, Ali’nin yerini bulur. Tam onun elinden Nazlı’yı alacakken Ali, bir bahane uyduruyor ve onun gözüne biber gazı sıkıp kaçıyor. Ali, Sasha’yı etkisiz hala getirdikten sonra hemen Nazlı’yı da alıp oradan uzaklaşmayı başarıyor.

Mahkum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ın Kendisini Hatırladığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler