Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Fekeli'yi Abdulkadir'in Öldürdüğünü...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Fekeli’yi Abdulkadir’in Öldürdüğünü Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 121. yeni bölümüyle 27 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Mehmet’e onunla evlenemeyeceğini söyler. Çolak Ağa’nın oğlu Saniye ile Gülfem’e çarpar ve babasının isteğiyle onları orada bırakıp gider. Züleyha, Gülten ile Saniye’yi toprağa verir. Üzüm, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşar. Gaffur ise, hem kardeşini hem de karısını toprağa verir. Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fikret Fekeli’yi, Abdulkadir’in öldürdüğünü öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Fekeli’yi Abdulkadir’in Öldürdüğünü Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 2. fragmanında; Fikret, serbest kalıyor ve Züleyha’nın Mehmet’ten evlenmekten vazgeçtiğini öğreniyor. Bunun sebebinin amcası Fekeli’nin katilinin Abdulkadir’in olduğunu öğrendiği için olduğunu anlayıp isyan ediyor. Çolak ağa, Züleyha’nın işçilerinin kaldığı yerleri talan ediyor. Fikret, Çolak ağanın karşısına çıkıp ona silah çekiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1485702257198960643

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 120. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Züleyha’ya asıl kimliğini açıklayamaz ama, İzmir’de gece onun odasına maskeyle girip ona, kendisinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu, onu cenazede ne kadar üzgün olduğunu gördüğünü, kendisinin onunla bir hesabı olmadığını, Demir’le hesabı olduğunu onunla da mahşerde hesaplaşacağını söyleyip kendisinden korkmamasını söyler.

Züleyha, o gittikten sonra hemen Fikret’in yanına gider ve ona olanları anlatır. Fikret, hemen dışarı koşar. Ama yetişemez. Çolak Ağa, hapisten çıkar. Kendisi hapisteyken zilletli arazilerinin tapularının çıktığını anlar ve tarlalarını geri almak için işe koyulur. Yamanlar holdinge gidip destursuz Züleyha’nın karşısına çıkar.

Züleyha’dan, arazilerinin üzerine konduklarını ve ondan iki yüz elli dönüm arazisini kendisine geri vermesini ister. Hatta, bunu emri vaki yapar. Züleyha ise onu kibarca kovar. Çolak ağa, o arazilere girip mahsulleri toplatır. Mehmet, Züleyha’yla konuşup onunla hemen evlenmek ister. O da kabul eder ve Mehmet düğün hazırlıklarına başlar.

Lütfiye, yeğeninin öldüğünü duyup Bursa’ya gitmek zorunda kalır. Oradan döndüğü zaman Züleyha’nın o akşam evleneceğini öğrenir ve ona gizlediği gerçeği anlatmaya karar verir. Lütfiye Züleyha’ya, Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü öğrendiğini, onun kendisini kaçırıp Fikret’i oyuna getirdiği videoyu izletip tehdit ettiğini anlatır.

Saniye, Gülten’le düğüne yetişmeye çalışırken Çolak ağanın Yamanların mahsüllerini topladığını görüp onları uyarır. Dönerken Çolak ağanın oğlu onlara çarpar. Çolak ağa, oğluna durmamasını söyleyip yollarına devam ederler. Mehmet, Züleyha’yı düğüne götürmek için gelir. Bu arada Fikret’in tutuklandığı haberi gelir. Züleyha ona, yapamayacağını söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülten İle Saniye Hayatını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler