Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rafet Sedat'ı Kurtarmak İçin Bir...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rafet Sedat’ı Kurtarmak İçin Bir Şey Yapacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 29. yeni bölümüyle 3 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, hamile olduğundan şüphelenir. Beyoğlu’ndaki otelde çalışan bir işçi düşüp hayatını kaybeder. Selen, bu olayı babası duymadan kapatmaya çalışır. Ama Cavit öğrenip olayı basına verir. Aileninde şikayetinden vazgeçmemesini sağlar. Sedat, tutuklu yargılanacağını öğrenir. Nalan, hamile olduğunu öğreniyr. Ancak Sedat’ın hapse gireceğini öğrenince sevinci kursağında kalır. Camdaki Kız 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Rafet, Sedat’ı kurtarmak için bir şey yapacak mı?

Perşembe Dizileri 2021

Rafet Sedat’ı Kurtarmak İçin Bir Şey Yapacak Mı?

 

CAMDAKİ KIZ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Cana, Rafet’in karşısına çıkıp eğer kedisine yardım etmezse konuşacağını söyleyip onu tehdit eder. Sonra Rafet’in, geri adım atmadığını ne biliyorsa söylemesini istemesi üzerine, kocasının çocuklarını alıp kaçtığını ondan kendisine yardım etmesini istiyor. Rafet onu, odasına alıp özel konuşur.

Cana’ya, yardım edemeyeceğini polise gitmesini söyler. O ise yalvarmaya devam edince Rafet, oğluyla hala görüşüp görüşmediğini sorar. Cana ise, görüşmediğini söyler. Sedat, Cana’nın babasına görüştüklerini söylemediğini duyunca rahatlar. Nalan, üzerindeki arsayı tekrar Rafet beye verir.

Rafet Nalan’dan, aynı değerde arsa vereceğine dair bir sözleşme imzalamasını ister. O ise, bunun gerek olmadığını söyler. Rafet ısrar edince imzalar. Selen, Beyoğlu otelinde çalışan bir işçinin düşüp öldüğü haberini alır. Bu olayı babası duymadan kapatmak için cenaze evine gidip ölen adamın karısıyla konuşur.

Ailenin kendilerinden şikayetçi olmayacağını anlayınca rahatlar. Cavit ise, bu durumu öğrenip ailenin otel sorumlusu olarak Sedat’tan şikayetçi olmasını onun tutuklu yargılanmasının istenmesini sağlar. Nalan, kendisini iyi hissetmez. Sürekli başı döner ve midesi bulanır.

Hamile olduğundan şüphelenip gidip bir test alır. Ama testi yapamaz. Hayri, mahallesinden komşusunun kızı Şirin’in hasta olduğunu ve ameliyat olacağını öğrenip onların yanında olur. Şirin’in Nalan’ın hayranı olduğunu öğrenince ona Nalan’ı getireceğini söyler.

Nalan’la konuşan Hayri onu alıp Şirin’in yanına getirir. Şirin, Nalan’ı karşısında görünce çok mutlu olur. Nalan, erkenden annesinin yanına gider ve hamile olabileceğini söyer. Feride, hemen Nalan’ı alıp bir hastaneye götürür. Kan testinin sonucu gelene kadar kızıyla birlikte konağa gitmek ister.

Rafet, Sedat’ın tutuklu yargılanacağını öğrenince öfkeden deliye döner. Sedat, babasına kendisinin bir suçu olmadığını söylese de kimse Rafet’i sakinleştiremez. Nalan, eve girdiğinde tartışmayı duyar. O sırada Nalan’ın telefonu çalar ve hamile olduğunu öğrenir. Sedat’ın tutuklanacağını öğrenince ise öylece donup kalır.

Camdaki Kız 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Sedat’ın Hapse Gireceğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler