Ana SayfaDizilerYargı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz'a Büyük Tuzak Kuruluyor!

İlgili Postlar

Yargı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz’a Büyük Tuzak Kuruluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, sevgili oluyor. Onların beraber yaşadığını anlayan Gül, Metin’in yanına gidip çocuklarının bu durumunun usulüne uygun olması gerektiğini söylüyor. Olay yerinde bulunan eldivenden bir erkek DNA sı çıkıyor. Cinayeti işleyen Niyazi, çalıştığı kişinin isteğiyle eldivene Ilgaz’ın DNA’sını koyuyor. Ilgaz’a büyük tuzak kuruluyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz’a Büyük Tuzak Kuruluyor!

Yargı 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin ile Ilgaz, geceyi ofiste birlikte geçiriyor. Sabah Gül, kızını görmeye ofise geliyor. Kızının geceyi Ilgaz’la geçirdiğini anlıyor. Ceylin’e, babasından bir mektup aldığını kayıp büroya gidip onu aramamalarını isteyeceğini söylüyor. Ceylin annesine mektubu soruyor. Oda, yaktığını söylüyor.

YARGI 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz’a, yeni bir dava geliyor. Görüşmeye Ilgaz, Ceylin’le birlikte gidiyor. Ceylin, olayı anlamadan hemen avukatlığı kabul ediyor. Bu konuda Ilgaz’la tartışıyorlar. Ilgaz, haksız birini savunup kaybedeceği bir davayı almak istemiyor. Yinede davası almak zorunda kalıyor.

Ilgaz ile Ceylin, fabrikada çalışırken gözü kör olan ve tazminat isteyen işçiyle görüşmeye gidiyor. Çıkışta adamın kızıyla karşılaşıyorlar ve kızın evlatlık olduğunu biyolojik ailesinin kızı tekrar istemesiyle adamın tazminat alıp kızını vermemek için bunu yaptığını anlıyorlar.

Gül, kocasından mektup gelince büroya gidip kocasını aramamalarını istiyor. Bu arada da gidip Metin’le çocuklarının ilişkilerinin bir adının koyulması gerektiğini, her şeyin usulüne göre yapılmasını istediğini söylüyor.

Defne’de, Ceylin’e ne zaman evleneceklerini sorunca Ilgaz, evliliğe ve düğüne sıcak baktığını açıklıyor. Ceylin’e, onun gelinlik giyeceğini ve büyüklerin ellerinin öpüleceğini söylüyor. Eldivenden bir erkek DNA’sı çıktığını öğrenen Yekta, Pars’ın yanına gidip Ilgaz’ın olay yerine gittiğini, ondan da DNA alınmasını istiyor.

Maddi zorluklar çeken Niyazi, Engin’i öldürüyor ve yine emir aldığı kişiden eldivende çıkan DNA’yı Ilgaz’ın ki ile değiştirmesini istiyor. Niyazi, geç vakit emniyete gidip Ilgaz’ın saç tellerini bulup alıyor. Ancak yolda borcu olan tefeciler tarafından saldırıya uğruyor. Ertesi gün işe gelemiyor.

Ilgaz, davasını aldığı kişiden mahkemede bilerek gözünü kör ettiğini açıklamasını istiyor. Sonra adamın, avukatı olmayı kabul ediyor. Adam, mahkemede kızı için bunu yaptığını itiraf ediyor. Ilgaz’a teşekkür edip, kızına haram para yedirmek istemediğini söylüyor. Oda adama, kızını alması için elinden geleni yapacağına söz veriyor.

Eldivenden çıkan DNA testi sonuçlanıyor. Çıkan sonuç herkesi şok ediyor. DNA, Ilgaz’a ait çıkıyor.

Yargı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soruşturma Sonunda Çıkan Sonuç Herkesi Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler