Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu'nun yalanı ortaya çıktı: Borçla aldım dediği cipi bakın kim almış!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu’nun yalanı ortaya çıktı: Borçla aldım dediği cipi bakın kim almış!

Eliz Sakuçoğlu’nun yalanı ortaya çıktı: Borçla aldım dediği cipi bakın kim almış! Eliz Sakuçoğlu’nun borçla aldığı cipi aslında kendisinin almadığı ortaya çıktı. Aracın satış belgeleri ortaya çıktı. Eliz Sakuçoğlu’nun da yalanı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Eliz Sakuçoğlu neden borçla cip aldı?

Eliz Sakuçoğlu’ndan ‘borçla cip’ açıklaması

Lüks yaşam tarzı ile dikkat çeken Eliz Sakuçoğlu, “Bu lüks nereden geliyor, aileniz zengin mi?” şeklindeki soruya; “Ailem zengin değil, büyük paralarım da yok. Kıyafetlerim eski, cipimi bile borçla aldım” diye yanıt vermişti. Bu yanıtı ile eleştiri oklarının da hedefi haline gelen Eliz Sakuçoğlu’nun aslında doğruyu söylemediği ortaya çıktı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Eliz Sakuçoğlu’nun ‘borçla aldım’ dediği cipini Murat Boz almış

Günaydın, Eliz Sakuçoğlu’nun Yeniköy’De bulunan bir galeriden alınmış olan lüks cipinin satış belgelerine ulaştı. Sakuçoğlu’nun 275 bin lira değerindeki lüks cipini, Murat Boz’un 2014 yılında 67 bin euro ödeyerek satın aldığı öğrenildi.

Murat Boz kimdir?

Eliz Sakuçoğlu’nun borçla cip aldığı şeklindeki açıklamasının ardından Sabah gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel bir yaz kaleme almıştı. Ayşe Özyılmazel, yazısında şu ifadelere yer vermişti:

Murat Boz’un eski sevgilisi, sosyal medya takipçisi bol Eliz Sakuçoğlu, “Lüks bir hayat yaşıyorsunuz, zengin bir aileden mi geldiniz?” sorusuna, “Zengin değilim, cipimi bile borçla aldım” cevabını vermiş. Bizde zaten zengin olmak ayıp! Lüks zaten ayıp! Gece gezmek de ayıp, eğlenmek de ayıp. Hep bir kılıf bulup “Yok ben sizin bildiğiniz gibi değilim” deme ihtiyacı hissediyor ünlülerimiz. Neyse…

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Bu açıklamada takıldığım nokta başka. İnsan niçin borçla cip alır ki? Diyeceksiniz, o da onun tercihi. Elbette onun tercihi ama ayağını yorganına göre uzatmak diye bi’ şey var.

Borçla cip alma, başka bir araba al. Borçla çocuk okutursun, evini döndürürsün, iş kurarsın, sağlık sorunlarını çözersin, eve girersin ama borçla cip almak lüzumsuz ve malını gösterme arzusuna işaret eden bir çaba değil mi? Mış gibi yapmak değil mi? Şu mış gibilerden kurtulup hafiflesek çok daha iyi değil mi sizce de?

Eliz Sakuçoğlu, “Lüks bir hayat sürüyorsunuz, zengin bir aileden mi geliyorsunuz?” şeklindeki soruya; “Ailem zengin değil, büyük paralarım yok. Bazen cebimde 50 TL ile dolaşıyorum. Kıyafetlerim hep eski.” diye yanıt vermişti. Lüks yaşamı ile dikkat çeken ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sözlerinin devamında 275 bin lira değerindeki dikkat çeken lüks cipini de borçla aldığını açıklayarak “Ona bir isim taktım. Adı: ‘Kahraman’.” diye konuşmuştu. Sakuçoğlu, borç açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler