Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşın'ın İddialı Paylaşımı Acun Ilıcalı'yı Kızdıracak...

İlgili Postlar

Şeyma Subaşın’ın İddialı Paylaşımı Acun Ilıcalı’yı Kızdıracak…

Son dönemde Şeyma Subaşı, gündemde sık sık yer almaya başladı. Gündemin fenomen isimleri arasında yer alan Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, yaptığı her paylaşım ile gündemde çok konuşulmayı başarıyor. Şeyma Subaşı son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Acun Ilıcalı’yı kızdıracağa benziyor. İşte Şeyma Subaşı’ndan cesur paylaşım….

İşte Şeyma Subaşı’nın Makyajsız Hali!

Son dönemin fenomen ismi Şeyma Subaşı…

Son dönemin fenomen ismi Şeyma Subaşı, gündem de yer almaya devam ediyor. Şeyma Şubaşı sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Şeyma Şubaşı’nın paylaşımı ile takipçileri, kısa süre içerisinde binlerce beğenide bulundu. Bazı yorumlarda fotoğraf çok beğenilirken, bazıların da ise “Acun bunu çok kıskanacak” tepkileri yer aldı…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşın’ın İddialı Paylaşımı Acun’u Kızdıracak…

2.8 milyon takipçi sayısıyla Instagram’da en çok takipçisi olan ünlülerden olan Şeyma Şubaşı, sosyal medyada paylaşımları ile yakından takip edilen bir isim. Uzun zamandır dekolteli paylaşımlar yapmaktan sakınan Şeyma Şubaşı, paylaştığı bikinili fotoğrafı ile tabuları yıktı. Şeyma Subaşı, fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Geçtimiz yıllarda yaptığı açıklamayla Acun Ilıcalı dekolte kuralını dile getirmişti. Şeyma Şubaşı, “Şortlarımda sıkıntı yok, üst dekolteden hoşlanmaz” ifadeleri ile Acun Ilıcalı’nın sınırlarından bahsetmişti. Takipçileri sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın bu sözünü hatırlatarak Acun Ilıcalı’nın bu fotoğrafa tepki göstereceğini ve kıskanacağını söyledi. Bakalım Acun Ilıcalı duruma nasıl yaklaşacak?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler