Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın sağ kolu Tarkan Yavaş yakalandı mı?

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş yakalandı mı?

Adnan Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş yakalandı mı? Adnan Oktar’ın en yakınındaki kişilerden biri olan, örgütün iki numaralı ismi denilen Tarkan Yavaş’ın firar ettiği duyulmuştu. Tarkan Yavaş yakalandı mı? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın tacizci ve ajan olduğu iddia edilen sağ kolu Tarkan Yavaş kaçtı!

Firar eden Tarkan Yavaş yakalandı mı?

Büyük bir operasyon ile gözaltına alınan Adnan Oktar’a en yakın olduğu, hatta örgütün iki numaralı ismi olduğu iddia edilen Tarkan Yavaş’ın firar ettiği öğrenilmişti. Bilim Araştırma Vakfı eski başkanı olan Tarkan Yavaş’ın, operasyondan firar ettiği ve he yerde arandığı iddia edilmişti. Peki, Tarkan Yavaş yakalandı mı?

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı!

Tarkan Yavaş nerede?

Vatan Gazetesi’nden Mehmet Ali Demir ve Tolga Atar’ın haberine göre; Adnan Oktar örgütünün iki numaralı ismi Tarkan Yavaş, önceki gün evine yapılan baskında bulunamamış, Yavaş’ın firar ettiği düşünülmüştü. Tarkan Yavaş’ın, dün gece yapılan bir operasyon ile gözaltına alındığı iddia edildi.

Adnan Oktar Kimdir?

Tarkan Yavaş hakkındaki suçlamalar

Adnan Oktar örgütünün ikinci adamı olarak bilinen Bilim Araştırma Vakfı eski başkanı olan Tarkan Yavaş’ın, küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı, dolandırıcılık ve uluslararası ajanlık başta olmak üzere 20 çeşit suçtan arandığı iddia edildi.

Adnan Oktar suç örgütü hakkında yayınlanan suçlamalar şu şekilde ifade edildi:

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet.

Adnan Oktar ve örgütü, önceki gün sabah saatlerinde gerçekleştirilen büyük bir operasyon ile gözaltına alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler