Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in Shakira yorumu sosyal medyanın diline düştü

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Shakira yorumu sosyal medyanın diline düştü

Seren Serengil’in Shakira yorumu sosyal medyanın diline düştü. Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da konser veren dünyaca ünlü yıldız Shakira için yaptığı “Modası geçmiş” yorumu, sosyal medyanın diline düştü. Seren Serengil, bu yorumu ile alay konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Şok gelişme: Seren Serengil hamile mi?

Shakira Türkiye’de fırtınalar estirdi

Şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu kimlikleri ile dünya çapında milyonlarca hayranı olan Lübnan asıllı Kolombiyalı Shakira, önceki gün ‘El Dorado Dünya Turnesi’ kapsamında Türkiye’deydi. Muhteşem bir konsere imza atan Shakira, Türk hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Shakira Kimdir?

Seren Serengil’den, Shakira için ‘modası geçmiş’ yorumu

Birçok gazeteci de Shakira ile görüşebilmek için sıraya girerken, Ali Eyüboğlu da onların arasında yerini aldı. Ünü gazeteci Ali Eyüpoğlu’nun Shakira için sosyal medya hesabından yaptığı “Shakira ile kuliste görüşebilmek için gerekli yaldızlı, fosforlu bilekliğimizi taktık. Bekliyoruz.” şeklindeki paylaşımını gören Seren Serengil, ilginç bir yorumda bulundu.

Seren Serengil kimdir?

Seninde modan geçti ama sürekli kamera önündesin

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu’na “Modası geçmiş birini beklemek koskoca Ali Eyüpoğlu’na yakışır mı?” yorumunu yaptı. Serengil’in, bir dünya starı olan Shakira için yaptığı bu yorum şaşkınlık yarattı.

Seren Serengil’in, dünyaca ünlü olan, milyonlarca kişinin hayranı olduğu Shakira hakkında yaptığı ‘modası geçmiş’ şeklindeki yorumunu gören sosyal medya kullanıcılarından bazıları “Tam Seren’e yakışır bir cümle olmuş”, “Shakira’nın tırnağı bile olamaz”, “Seninde modan geçti ama sürekli kamera önündesin.” şeklinde yorumlar yaptı.

Seren Serengil hamile

Seren Serengil, dün hamilelik haberleri ile gündeme gelmişti. Serengil, hastanede bir arkadaşı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak “Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi genetik testten tutun bir sürü kan testi ne kolum ne ayağım ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım iğne fobim var çünkü ama şu an keyfim yerinde aile dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.” notunu yazmıştı. Paylaşımına, hamile bir kadın ve yumurtadan çıkan bebek imojisi eklemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler