Ana SayfaÜnlülerElif Doğan ve Ozan Dolunay'dan 'Darısı Başımıza' açıklaması

İlgili Postlar

Elif Doğan ve Ozan Dolunay’dan ‘Darısı Başımıza’ açıklaması

Elif Doğan ve Ozan Dolunay’dan ‘Darısı Başımıza’ açıklaması. Dizinin iki ünlü oyuncusundan, dizi hakkında bomba açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde…

Darısı Başımıza Dizisi Oyuncu Kadrosu

Darısı Başımıza oyuncularından samimi açıklamalar

SHOW TV ekranlarının yaz dizisi ‘Darısı Başımıza’da Öykü ve Ozan olarak rol alan Elif Doğan ve Ozan Dolunay, dizi hakkında Vatan’a konuştu. Elif Doğan ve Ozan Dolunay dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

Ozan Dolunay, “İlk günden beri keyifle çalışan ve güzel bir sinerji yakalamış ekibin içerisindeyim”derken, Elif Doğan da “Benim için müthiş heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli bir süreç. Hem ilk rolüm olması hem de çalıştığım isimler açısından iyi ki bu kadar şanslı olmuşum dedirtiyor.” dedi.

Elif Doğan Kimdir?

Sizin için nasıl bir ayrıcalığı olan bir dizi ve rol?

Ozan: Oynayacağınız karaktere ve senaryoya ikna olmak, karakterin bir derdi olması ve oynarken zevk alacak olmam benim için önemli. Ben bu senaryoda ve yaratılan karakterde bu yakınlığı hissettim. Fakat herkesin hayatında kırılma anları vardır; Ozan’da bu kırılmayı yaşayacak ve değişecek. Bazı hikayeler anlatıldığında sadece filmlerde olurmuş gibi gelir ama gerçekten yaşadığınızda sizi şaşırtır ve değiştir.

Elif: Sürprizlere çok inanan biri değilim; Öykü gibi. Her şeyin bir zamanının olduğuna ve bizde yarattığı etkisine hizmet ettiğine inanırım. Darısı Başımıza’ da bana çok ani ve sürprizli bir şekilde gelen bir iş oldu. Bana iyi geleceğini hissettim senaryoyu okuyunca. Tamamen içgüdüsel olarak bir anda işin içinde buldum kendimi. O yüzden de ardında sakladığı o etkiyi bekliyorum.

İlk kez başrol oynamak nasıl etkiledi?

Ozan: Herhangi bir baskı yaratmıyor. Rolümün rütbesi çok önemli değil, yaratılan hikayeye inanıp; o senaryonun içine dahil olup karakterime en iyi şekilde can vermeye, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Elif: Bir işte üstlendiğiniz sorumluluk sizin algınızla alakalıdır. Başrol veya yan rol gibi bir ayrıma inanmıyorum. Her karakter başka bir renk. Benim açımdan cevaplayacak olursam daha önce de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordum, yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sorumluluk olarak aldığım kısım her zaman baki.

“Elif Doğan ve Ozan Dolunay nasıl bir ikili oldu sizce? Yeni bir fenomen çift doğacak sanırım heyecanlı mısınız?”

Ozan: Gelen tepkiler gerçekten çok güzel. Heyecanlıyız, güzel bir sinerji yakaladık ve bu da sahnelerimize, birbirimize verdiğimiz oyuna dolayısı ile ekrana, seyirciye yansıyor. Bu meslekte birbirini anlayabilmek ve destek olmak çok önemli, bu konuda çok iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Elif: Biz keyifle çalışıyoruz. İlk set gününden beri enerjimiz de tuttu, çok iyi anlaşıyoruz. Sanırım o da seyirciye geçiyor. Onlar da sevdiler. Tüm bu sözler klişe gibi geliyor belki ama gerçekten öyle. Güzel tepkileri görmek her işte olduğu gibi bizi de mutlu edip besliyor. Tabii Öykü ve Ozan’ın katkısını da unutmamak lazım. Onlar çok tatlı bir çift olduğu için bizim de işimiz kolaylaşıyor ve izleyenler beğeniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler