Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan evinde 24 saat kayıt yaptırıyor!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan evinde 24 saat kayıt yaptırıyor!

Türkiye’nin en önemli sanatçılarından birisi olan Ajda Pekkan, istediği zaman şarkı okuyabilmek adına ses kayıt uzmanı çalıştırıyor. İşte konuyla ilgili detaylar.

En son 2011 yılında Farkım Bu adındaki albümünü çıkaran ve bu tarihten sonra yeni bir albüm çıkarmayarak büyük bir beklenti yaratan Ajda Pekkan için tüm imkanlar seferber edilmeye başlandı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilerde Ajda Pekkan’ın evde istediği zaman şarkı söyleyebilmesi adına ses kayıt uzmanının çalışmaya başladığı ve Ajda Pekkan’ın bu sayede istediği zaman çalışma yapabildiği ifade edildi.

Ajda Pekkan: Kazara keşke çocuğum olsaydı!

Ses kayıt stüdyosu kuruldu!

Ajda Pekkan için villasının bir bölümüne özel bir kayıt stüdyosunun kurulduğu öğrenilirken tüm bu çalışmalar 40 bin Euro’luk bir masraf çıkarttı. Kayıt stüdyosunda Ajda Pekkan’ın istediği zaman çalışabilmesi adına kayıt uzmanının da çalışmaya başladığı öğrenilirken, Ajda Pekkan’ın yeni albüm çalışmaları için sürecin hızlanması adına böyle bir yola başvurulduğu belirtildi.

Ajda Pekkan kimdir?

Ajda Pekkan için sürekli evde

Ses kayıt uzmanının evde yaşamaya başladığı, yemeğinden uykusuna kadar tüm ihtiyaçlarını da burada giderdiği öğrenildi. Ajda Pekkan’ın kendini iyi hissettiği anda stüdyonun sorunsuz bir şekilde hizmet verebilmesi adına bu çalışanın burada kaldığı öğrenilirken bu durum Türkiye’de oldukça dikkat çekti.

Ajda Pekkan evden çıktıktan sonra ancak evden çıkabilen uzman, dönüş saatinden önce de evde Ajda Pekkan’ı bekliyor oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler