Ana SayfaÜnlülerErkan Yolaç "Öteki tarafa gittim geldim"

İlgili Postlar

Erkan Yolaç “Öteki tarafa gittim geldim”

Amerika’ya torununun doğum gününe katılmak için giden fakat burada yaşadığı rahatsızlık sonrasında yoğun bakıma alınan Erkan Yolaç, “Öteki tarafa gittim geldim” dedi.

Amerika’ya gittikten sonra yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yoğun bakıma alınan ve Türkiye’deki herkeste büyük bir üzüntü yaratan Erkan Yolaç, sağlığına kavuştu. Amerika’daki tedavi sürecinin ardından Türkiye’ye dönen ve özel açıklamalar yapan Erkan Yolaç, iyi olduğunu belirtti ve  “Öbür dünyaya gittim, döndüm. Allah’ın takdiri. İyiyim, sıkıntım yok” dedi

Erkan Yolaç kimdir?

Erkan Yolaç zatürree oldu

New York’taki bir hastanede yoğun bakımda kalarak yoğun bir tedavi alan Erkan Yolaç, tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Rahatsızlığı boyunca eşi Asuman Yolaç’ın yanından ayrılmadığı Erkan Yolaç, açıklamalarını da yine eşiyle birlikte gerçekleştirdi. Yolaç için açıklama yapan eşi Asuman Yolaç “Erkan maşallah şimdi iyi. Çenesi de eskisi gibi kuvvetli. Her şey çok güzel” dedi.

Yeni doğan Celine ve diğer torunları ile birlikte mutluluk pozları veren Erkan Yolaç’ın oldukça mutlu olduğu görülürken Erkan Yolaç ve eşi Asuman Yolaç yaşadıkları bu tatsızlık sonrasında mutlu bir şekilde Türkiye’ye döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler