Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Can Gürzap yoğun bakıma alındı! Hastaneden korkutan açıklama geldi!

İlgili Postlar

Son dakika: Can Gürzap yoğun bakıma alındı! Hastaneden korkutan açıklama geldi!

Son dakika: Can Gürzap yoğun bakıma alındı! Hastaneden korkutan açıklama geldi! Dün trafik kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Can Gürzap hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Can Gürzap’ın tedavi olduğu hastaneden ilk açıklama geldi. Can Gürzap yorun bakıma alındı. Can Gürzap’ın sağlık durumu nasıl? Can Gürzap’ın hayati tehlikesi bulunuyor mu? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Can Gürzap trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında korkutan açıklama…

Can Gürzap trafik kazası geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Dün gece Sapanca’da aracını park edip karşıdan karşıya geçmeye çalışırken Suriye uyruklu bir motosikletlinin çarpması ile yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan 74 yaşındaki ünlü oyuncu Can Gürzap’ın tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama geldi.

Can Gürzap kimdir?

Can Gürzap yoğun bakımda, beyin kanaması var

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Akif Çakar, yoğun bakıma alınan Can Gürzap’ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, Gürzap’ın beyin kanamasının olduğunu, ancak hayati riskinin olmadığını ifade ederek, “Hastamız dün gece hastaneye geldi. İlk tetkiklerde beyin zarıyla beyin arasında kanama olduğu tespit edildi. Tıbbi tabiriyle subrutal hemotom tespit edildi. Can beyin kan sulandırıcı ilaç kullanması da bu kanama riskini arttırdı. Beyin cerrahi konsürtasyonu değerlendirmeleri neticesinde hastamız yoğun bakımda yatmaktadır. 1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Şu anda beyin cerrahi doktorumuzun cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok. Beynindeki kanama kısıtlanmış gibi duruyor iyi olacağını tahmin ediyoruz.” diye konuştu.

Geçirdiği bir kaza sonrası kafa travması geçirdi

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü de bir açıklama yaparak, Can Gürzap’ın tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığını ifade etti ve “Değerli basın mensupları çok değerli sanatçı Can Gürzap, dün akşam Sapanca’da geçirdiği bir kaza sonrası kafa tranvası geçirdi. Dün akşam tüm müdahaleleri yapıldı. Burada hastanede yoğun bakımda tedbir amaçlı yatıyor.” diye konuştu.

Usta oyuncu Can Gürzap, dün gece bir motosiklet sürücüsü tarafından trafik kazası geçirdi. Yoğun bakımda tedavi görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler