Ana SayfaÜnlülerKibariye boşanıyor! Bu defa ihaneti affetmedi!

İlgili Postlar

Kibariye boşanıyor! Bu defa ihaneti affetmedi!

Kibariye boşanıyor! Bu defa ihaneti affetmedi! Eşi Ali Küçükbaçık’ın ihanet haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Kibariye’nin bu defa ihaneti affetmediği ve boşanma kararı aldığı duyuldu. Detaylar haberimizde…

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık hesabı ödeyemedi, Kibariye’nin adını verdi!

‘Gözümle görmeden inanmam’ demişti

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz aylarda eşi Ali Küçükbalçık’ın kendisini Lübnan asıllı bir kadınla aldattığı haberleri ile gündeme gelmişti. İhaneti affeden Kibariye, geçtiğimiz günlerde haberler hakkında “Çapkınlığı gözlerimle görmedim, illa yakalayacağım biriyle… Ya da siz çekeceksiniz ve o zaman ‘Tamam’ diyeceğim. Kumar haberleriyle ilgili yorumum da, hatasız kul olmaz!” şeklinde açıklama yapmıştı.

Kibariye kimdir?

Kibariye’ye bir ihanet darbesi daha geldi

Kibariye, geçtiğimiz günlerde yine bir ihanet darbesi almıştı. Eşi Ali Küçükbalçık’ın kendisini sarışın bir kadınla aldattığı iddiaları ayyuka çıkmış, plajda çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Kibariye boşanıyor

Kibariye’nin, bu darbenin ardından boşanma kararı aldığı iddia edildi. İddianın sahibi; magazin dünyasının ‘felaket tellalı’ olarak tanınan ismi usta sanatçı Onur Akay, Onur Akay, Kibariye’nin boşanma kararı aldığını iddia ederek “Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve “Belgelensin, affetmem” diyen Kibariye boşanıyor!” şeklinde ifadeler kullandı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin boşanma kararı aldığı, bu defa eşi Ali Küçükbalçık’ın ihanetini affetmediği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler