Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola Enis Arıkan'ın ev işlerini yaptı

İlgili Postlar

Ezgi Mola Enis Arıkan’ın ev işlerini yaptı

Çok yakın arkadaş olduğu bilinen Ezgi Mola Enis Arıkan’ı evde ziyaret ederek onun ev işlerini yaptı. İşte ikilinin birlikte ev maceraları.

Türkiye’nin en eğlenceli ve hareketli isimlerinden birisi olan Ezgi Mola, Enis Arıkan ile birlikteydi. İkili arasında başlarda aşk dedikoduları çıksa da “Kardeşten öteyiz” açıklamaları yaparak birlikte bu iddialara açıklık getiren Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Enis Arıkan’ı ziyaret etti.

Ezgi Mola kimdir?

Ezgi Mola ev işi yaptı

Enis Arıkan’ı ziyaret eden ünlü ismin, arkadaşının ev işlerine yardım ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili detaylar ise Enis Arıkan tarafından duyuruldu.

Enis Arıkan kimdir?

Çamaşırları astı, bulaşıkları yıkadı

Sosyal medya hesabından Ezgi Mola’ın evde iş yaparken görüntülerini çekerek paylaşan Arıkan, “Bana gelen iş yapmadan gidemez” notunu düştü. Bu fotoğraf ve yorumlar kısa süre içerisinde sosyal medyada yer buldu.

İki ismin birlikte çok iyi zaman geçirdiği görülürken geçtiğimiz günlerde Shakira konserine de yine birlikte katılmıştı. Shakira’nın sahneyi tam net görememesi üzerine onu kucağına alarak kaldıran Enis Arıkan,  “Belimi sakatladım, yatıyorum” diyerek yine sosyal medyada yer bulmuştu.

İşte dikkat çeken o görüntüler;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler