Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den zayıf kalmak isteyenlere öneri

İlgili Postlar

Demet Şener’den zayıf kalmak isteyenlere öneri

Katıldığı bir programda önemli açıklamalar yapan Demet Şener sosyal medya hesabından da nasıl zayıf kaldığı yönündeki soruları yanıtlayarak zayıflamak isteyenlere de öneriler sundu. İşte detaylar.

Türkiye’nin eski mankenlerinden birisi olan Demet Şener, paylaştığı fotoğraf ile birlikte sosyal medyanın gündeminde yer aldı. İki çocuk annesi olmasına karşın çok zayıf ve fit görünümü ile takipçilerinin aklında büyük bir merak uyandıran Demet Şener, nasıl zayıfladığı ve zayıf kaldığına yönelik açıklamalarda bulundu.

Demet Şener boşanma sürecinde bilinmeyenleri anlattı!

Demet Şener nasıl zayıf kalıyor?

1995 Türkiye güzeli Demet Şener, havuz başında çekilen bir fotoğrafı ile herkesi etkilerken 41 yaşında, iki çocuk annesi olması şaşkınlığı daha da arttırdı. “Sporu yaz-kış hiç aksatmıyorum. Haftanın 2 günü yoga yapıyor, 4 günü ağırlık çalışıyorum. Akşam en geç 23.00’te yatıyor, sabah 06.00’da kalkıyorum. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. Ayrıca her şart altında mutlu olmayı biliyorum.” diyerek nasıl formunu koruduğunu açıklayan ünlü isim, spor ve düzenli bir hayat ile bu durumda kalabildiğini belirtti.

Demet Şener kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler