Ana SayfaÜnlülerDemet Şener boşanma sürecinde yaşananları ve bilinmeyenleri açıkladı!

İlgili Postlar

Demet Şener boşanma sürecinde yaşananları ve bilinmeyenleri açıkladı!

Demet Şener boşanma sürecinde yaşananları ve bilinmeyenleri açıkladı! Demet Şener, konuk olarak katıldığı programda İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde yaşananları ve olayla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Detaylar haberimizde…

Demet Şener “Maymun oldum vallahi”

Demet Şener’den bomba açıklamalar

Demet Şener, Teve2 ekranlarında başlayan 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Programın ilk konuğu olan Şener, İbrahim Kutluay ile yaşadığı olaylı boşanma sürecinde neler yaşandığını ve olayla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Demet Şener Kimdir?

İşte Demet Şener’in açıklamalarından satırbaşları:

* Bir gecelik kaçamak da benim için aldatmadır, ilişki de. Güven bittiğinde her şey biter.

* Söz konusu aldatmaysa kestirip tabi ki atardım. Yeni hayatıma alıştım güzel gidiyor, bekarlık güzelmiş.

* Geriye çok bakmıyorum. Yeni hayatıma baya alıştım. Aklımda küçük bir şey bile kalmadı.

* İbrahim ile karşılaşıyorum tabi ki çocukları alıyor. Merhaba, bye bye o kadar.

* Ben hiçbir zaman kişisel algılamadım bunu. Karşı tarafla ilgisi var. Evliliğin getirdiği sorumlulukları dört dörtlüktüm. Her zaman İbrahim’in ve çocuklarımın yanındaydım. Bu beni ilgilendirir. Hayatta başımıza gelen hiçbir şeyin bizimle alakası yok.

* Tabi ki fokur fokur konuşuluyordu. yakın çevremiz evdeki yaşamı bildikleri için en yakınlarım da konduramadı. Tavırları değişmiyorsa ben nasıl hissedebilirim! Karşı taraf çok güzel oynadı. Hiç anlamadım! Ben aşk kadınıyım böyle hissetmesem bir dakika durmazdım.

* Boşanma ile ilgili evraklar geldiği an ‘ailem yıkılacak’ dedim. Ama çocuklarım için ‘kalmam gerekiyor’ demedim.

* Çocuklarıma boşanma sürecinde ‘babanız beni aldatıyor’ demedim tabi ki… Bir sene yumuşak bir geçiş yaptım. Ama bir sene sonunda her türlü gerçeği onların anlayabileceği dilde anlattım. Her ailenin dinamiği farklı. Ben çocuklarıma 1 yaşından beri hiç yalan söylemedim.

* Hayatım boyunca özgür ruhlu büyüdüm. Rahmetli babam ileri görüşlü bir adamdı. Burnun düşse almayacaksın, ayaklarının üzerinde duracaksın diyerek yetiştirdi. Güçlüydüm. Evlilik sürecinde maalesef Türkiye’de dikkat etmeniz gerekiyor. Şu andaki gibi değildim. Şu anda kimseye hesap vermiyorum. ‘Şuraya gidiyorum, buraya geliyorum’ demiyorum.

* Eski eşinizden ‘vah vah neleri kaybettim’ sözünü duydunuz mu? Sorusuna “duymadım da hissediyorum. Kendisini tanırım” Barışmak için çok şey yaptı ama kabul etmedim.

* İbrahim hayatımın merkezindeydi ama maalesef öyle değilmiş. Şimdiki hayatım da çocuklarım ve çocuklarım.

* İbrahim olaylardan sonra hemen evden gitmedi. Mahkeme kararıyla çıkarttık. 1,5 ay sürdü gitmesi. Annemle yukarda yatak odasına kitliyorduk kendimizi.

* Aynı fedakârlıkları yeni biri için yapmam. 41 yaşında böyle kötü öğrendik. Ben kendimden vazgeçmişim.

* Boşanamadım hala, adam gibi boşanamadı benle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler