Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'ın gergin anları. Bir anda bardağı fırlattı!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’ın gergin anları. Bir anda bardağı fırlattı!

Nurgül Yeşilçay’ın gergin anları. Bir anda bardağı fırlattı! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Necati Kocabay ile sorun yaşadı. Kafede gerginlik yaşayan Nuegül Yeşilçay, elindeki bardağı bir anda yere fırlattı. Kocabay, ünlü oyuncuyu sakinleştirmek için ne yapacağını şaşırdı. Olayın detaylar haberimizde…

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisi İçin Bölüm Başı Ne Kadar Alacak?

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay çiftine ne oluyor?

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, yaklaşık iki aydır yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşıyor. Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay’ın ilişkisinin üstünde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay bardağı yere fırlattı

Necati Kocabay ve Nurgül Yeşilçay, önceki akiam Nişantaşı’nda bir lokantada yemek yedi. Ortam aniden gerilmeye başladı. Nurgül Yeşilçay, birden bire elindeki soda bardağını sinirle yere fırlattı. Necati Kocabay, aniden sinirlenen sevgilisi Nurgül Yeşilçay’ı “Sakin ol. Bağırma, herkes bize bakıyor.” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Kolundan tutup götürdü

Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay’ın çabalarına rağmen bir türlü sakinleşmedi. Kocabay, en sonunda Nurgül Yeşilçay’ı kolundan tutup lavaboya götürdü. Necati Kocabay, burada sevgilisi Nurgül Yeşilçay’ı sakinleştirmek için çaba sarf etti.

Çıkışta da gergindiler

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay, henüz nedeni bilinmeyen gerginliğin ardından mekandan birlikte ayrıldı. Ancak, çiftin hala daha gergin olduğu dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşlilçay ve yapımcı Necati Kocabay, yaklaşık iki aydır aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler