Ana SayfaDizilerElçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

İlgili Postlar

Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara dönüşünün müjdesini verdi! Kiralık Aşk dizisinden beri TV ekranlarında pek görülmeyen güzel oyuncu Sangu’nun, NTC Medya’ya ait yeni bir dizi projesi için anlaştığı öğrenildi.

Elçin Sangu Kimdir

Bu sezon, TV ekranlarında hiçbir yapımda yer almayan Elçin Sangu; son olarak internet dizisi olan ve Türk yapımı ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar’da Kerem Bursin ve Birkan Sokullu ile başrolde yer almıştı. Güzel oyuncunun, artık yeni sezonda TV ekranlarında olacağı müjdesi hayranlarına güzel haberi verdi.

Elçin Sangur’dan Yaşamayanlar Setinden İlk Poz…

Yeni sezonda ‘Can Kırıkları’ dizisinde!

Yeni sezonda, ATV’de ekranlara gelecek olan ‘Can Kırıkları’ adlı yeni dizi projesi için Elçin Sangu ile anlaşıldığı açıklandı. Yapımcılığı Mehmet Yiğit Alp’e ait olan NTC Medya’nın üstlendiği dizi filmde, polis olan iki kadının hikayesi izleyicilerle buluşacak.

Son birkaç aydır, sosyal medyada haberleri dolaşan ‘Can Kırıkları’ dizisinin, oyuncularıyla ilgili birçok söylenti ve video içeriği dikkat çekmişti. Bu yeni dizide rol alacak oyuncular hakkında; özellikle de ‘Kırgın Çiçekler’in sevilen oyuncularından Biran Damla Yılmaz (Eylül), Burak Tozkoparan (Komiser Ali) ve Hazar Motan’ın (Cemre) rol alacağı şeklinde iddialar dolaşıyordu. Can Kırıkları dizisinin başrolü için Elçin Sangu ile anlaşıldığı duyurulurken, diğer oyuncuların kimler olacağı hakkında halen kesin bir bilgi bulunmuyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler