Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Dizi İzleyenlerinden Sanem Yorumu...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Dizi İzleyenlerinden Sanem Yorumu…

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrol paylaştıkları dizi Erkenci Kuş’un dün 2. bölümü yayınlandı. Reytinglerde başarıyı yakalayan dizi izleyenlerinden kafaları karıştıracak Sanem (Demet Özdemir) yorumu geldi. Detaylar haberimizde.

Erkenci Kuş Dizisi Oyuncu Kadrosu

Erkenci Kuş Dizi İzleyenlerinden Sanem Yorumu…

Can Yaman ve Demet Özdemir’in sağladıkları uyum ile başarıyı yakalayan Erkenci Kuş dizisi, zaman zaman Kiralık Aşk, zaman zaman Dolunay dizisine benzetiliyor olsa da yükselişi hız kesmeden devam ediyor. İkinci bölümü ile ekranlara gelen dizinin sosyal medya üzerinden yapılan yorumların çoğu ise Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem karakterine gelmekte.

Erkenci Kuş Dizisi 2. Bölümü İle Reytinglerde Kaçıncı Sırada?

Dizinin takipçileri sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda “Sanem’in bu kadar saf olmasına sinir oluyorum, her gördüğünü unutmayan bir karakter nasıl bu kadar başarısız olabiliyor” gibi karakter çakışması yönünde yorum yaptılar. Ayrıca, Can gibi başarılı,zeki ve karizmatik bir adamın da böyle bir kızla işi olmayacağını savunan kısımda mevcut.

Bir başka kitle ise Sanem’in daha tanımadan Emre’ye olan inancından oldukça şikayetçi. Bu konu ile alakalı izleyenler“Emre’nin söylediklerini de bir sorgulasan artık diyorum!” yorumuyla Sanem karakterinin daha akıllıca davranması gerektiği görüşünü paylaşmakta.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler