Ana SayfaDizilerElçin Sangur'dan Yaşamayanlar Setinden İlk Poz...

İlgili Postlar

Elçin Sangur’dan Yaşamayanlar Setinden İlk Poz…

Masum, Sahipli, Dudullu Postası gibi dizilerle büyük başarı yakalayan ücretli dijital içerik platformu Blutv’nin yeni internet dizisinden ilk detaylar gelmeye başladı. Başrolünde son dönemin en sevilen oyuncularından birinin yer alacağı Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Elçin Sangu Yaşamayanlar Dizisindeki Haliyle Çok Şaşırttı!      

İnternet Dizisi Yaşamayanlar…

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç ile başrolde sevilen ve kısa sürede büyük bir kitle tarafından hayranlıkla takip edilir hale gelen Elçin Sangu’nun başrolde yer alacağı Yaşamayanlar, Türkiye’nin ilk vampir dizisi olma özelliğini taşıyor. İnternet dizisi konseptinde yayına girecek olan dizinin ilk sezonunun 10 bölümden oluşması ve izleyiciden gelen tepkiye göre yeni sezonlara ilişkin çalışmalar yapılması bekleniyor.

Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar Dizisi Oyuncuları

Elçin Sangu İlk Kez Dizi Setinden Fotoğraf Paylaştı…

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak ilk yerli vampir dizisi olma özelliği taşıyan Yaşamayanlar’ın setinden fotoğraflar gelmeye başladı bile… BluTV’de yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden Yaşamayanlar dizisi için izleyici gün sayıyor. İzleyici şimdiden merakta. İlk yerli vampir dizisi olma özelliğini taşıyan Yaşamayanlar’da Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’le birlikte rol alacak  dizi için çekimlere başladı. Elçin Sangu sette çekilen karesini sosyal medyadan yayınladı. Ünlü oyuncu dizide Mia isimli sonradan vampir olmuş ve yeniden insana dönüşmek isteyen bir kızı oynuyor. Dizi yayına girmeden bile çok konuşulmaya başladı. Sosyal medyada da dizi ile ilgili yorumlar yapılmaya başladı bile.

Elçin Sangu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler