Ana SayfaÜnlülerEkranda Görmeyi Özlediğiniz Erkek Oyuncu Kim?

İlgili Postlar

Ekranda Görmeyi Özlediğiniz Erkek Oyuncu Kim?

Onlar Türkiye’nin birbirinden ünlü oyuncuları. her birinin milyonlarca hayranı var. Ancak, uzun süredir ekranlarda görünmüyorlar. Siz, hangi erkek oyuncuyu ekranda görmeyi özlediniz?

Kerem Bursin

Türkiye’nin en yakışıklı oyuncularından Kerem Bursin, en son Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde rol almıştı. Sonrasında, herhangi bir dizi projesinde ismi geçmedi. Önümüzdeki sezon için ise, hala bir dizi haberi gelmedi.

Türkiye'nin İlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar Sürpriz Oyuncularıyla Büyük Dikkat Çekiyor

Kerem Bursin kimdir?

Furkan Palalı

Furkan Palalı, son olarak No:309 isimli dizide rol almıştı. Hayranlarının merakla beklediği Furkan Palalı için de henüz bir dizi haberi gelmedi.

Furkan Palalı Kimdir?

Can Yaman

Başarılı oyuncu Can Yaman, en son Dolunay dizisinde rol almıştı. O zamandan beri ekranlardan uzak. Hayranlarının merakla beklediği Can Yaman, yaz sezonunda yeni bir dizi ile yeniden ekranlarda olacak.

can-yaman

Can Yaman Kimdir?

Serkan Çayoğlu

Yakışıklılığı ve sempatik tavırlarının yanı sıra, oyunculuğu ile de tam not alan Serkan Çayoğlu, son olarak mini dizi Börü’de rol almıştı. Ekranlara fazla ara vermeyecek olan Çayoğlu, Miras dizisinde rol alacak.

serkan çayoğlu kimdir

Serkan Çayoğlu kimdir?

Burak Özçivit

Burak Özçivit, en son Kara Sevda isimli dizide başrol oynamıştı. Ardından, televizyon ekranlarına ara vermiş ve beyazperdeye yoğunlaşmıştı. Yeni sezon için herhangi bir dizi ile anlaşma yapmadı.

burak-ozcivit-reklam

Burak Özçivit kimdir?

Yusuf Çim

Yetenekli oyuncu Yusuf Çim, son olarak Miras isimli dizide rol almıştı. Dizinin reytinglerde düşük sonuçlar elde etmesi ile dördüncü bölümde final yapmasının ardından Yusuf Çim’i başka bir projede yer alırken göremedik. Yusuf Çim hakkında yeni sezon için herhangi bir dizi haberi henüz gelmedi.

yusuf çim kimdir

Yusuf Çim Kimdir?

Barış Arduç

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, son olarak Kiralık Aşk isimli sevilen dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştı. Dizideki performansı ile çok sevilmişti. Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Arduç, yeni sezonda bir dizide rol alacak şeklinde bir haber henüz gelmedi.

Oyuncu Barış Arduç Dizisindeki Gibi Ayakkabı Tasarlayacak!

Barış Arduç kimdir?

Çağatay Ulusoy

Adını Feriha Koydum isimli dizi ile bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu Çağatay Ulusoy, son olarak İçerde isimli dizide rol almıştı. Dizinin sona ermesinin ardından herhangi bir dizide yer almadı. Yeni sezon için de herhangi bir dizi haberi yok.

Çağatay Ulusoy'un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

Çağatay Ulusoy kimdir?

Peki sizin ekranda görmeyi özlediğiniz oyuncu kim?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler