Ana SayfaÜnlülerEda Ece'den Talat Bulut açıklaması

İlgili Postlar

Eda Ece’den Talat Bulut açıklaması

Eda Ece’den Talat Bulut açıklaması… Yasak Elma oyuncusu Eda Ece, taciz iddiaları ile gündeme gelen rol arkadaşı Talat Bulut hakkında konuştu. Hakkında ‘takipsizlik’ kararı çıkan Bulut ile aynı dizide rol almaya devam edecek olan Eda Ece, konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Talat Bulut’tan ilk açıklama: Mahkemeye vereceğim!

Yasak Elma dizisi çekimleri başladı

Yasak Elma dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin ilk seti, önceki gün Cihangir’de kuruldu. Dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut, sahnesi olmadığından dolayı bu çekime katılmadı.

Talat Bulut Kimdir?

Eda Ece’nin Talat Bulut açıklaması

Yasak elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, taciz iddiaları ile gündeme geldiği sıralarda Talat Bulut hakkında yatığı açıklamaların ardından yeni bir açıklama yaptı. Daha önceden Talat Bulut hakkında sert eleştiride bulunan Ece, “Biz medenice çalışmaya devam edeceğiz. Benim ilk günkü düşüncem aynı.” diye konuştu.

Eda Ece Kimdir?

Talat Bulut eleştirisi

Eda Ece, Talat Bulut hakkında gündeme gelen taciz iddialarının hemen ardından konu ile ilgili “Kimse durup dururken böyle bir ithamda bulunmaz. Kimse kimseye dokunmamalı. Talay Bey de haklı ise umarım aklanır.” diye açıklama yapmıştı.

Yasak Elma kadınları bildirisinde yer almıştı

Eda Ece, taciz iddialarının ardından Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularının yayınladığı bildiride de yer almıştı. Bildiride, şu ifadeler yer almıştı: İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir çift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz. Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz. Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever

Yasak Elma dizisi oyuncularından Talat Bulut, dizinin geçtiğimiz sezon sonunda set çalışanı tarafından kendisini taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Hakkında başlatılan soruşturma neticesinde ‘takipsizlik’ kararı verilmişti. Karşı taraf karara itiraz etmiş, ancak yine aynı karar verilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler