Ana SayfaÜnlülerSokak Ortasında Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Cicişlerin Barışması Olay Yarattı

İlgili Postlar

Sokak Ortasında Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Cicişlerin Barışması Olay Yarattı

Sokak Ortasında Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Cicişlerin Barışması Olay Yarattı… Çeşme’de sokak ortasında kavga ederek inanılmaz görüntüleri ortaya çıkan Ceyda ve Esra Ersoy kardeşler barıştı. Kardeşler, barışmalarını duyurdu. Cicişlerin, kavgaları kadar, barışmaları da olay yarattı. İşte detaylar…

Ciciş Kardeşler Sokak Ortasında Saç Saça, Baş Başa Kavga Etti! Olay görüntüler ortaya çıktı

Cicişlerin kavgası olay yarattı

Ciciş Kardeşler olarak tanıdığımız Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, önceki gün Çeşme’de sokak ortasında saç saça baş başa kavga ettikleri görüntüler ile gündeme gelmişti. Çevredeki vatandaşların güçlükle ayırdığı kardeşlerin kavgası kayıt edildi. Gündeme gelen görüntülerin ardından 2. Sayfa programına telefon bağlantısı ile katılan, videoda yerde yattığı görülen Esra Ersoy, olayı “Kardeşimin telefonunu izinsiz şekilde aldım mekandan çıkarken. Sebebi anlatmam uzun sürer telefonu vermemi istedi vermedim. Birkaç kez istedi vermedim o sırada sinirlenip saçıma yapıştı. Alaçatı sokakları taşlı olduğu içinde yere düştüm. Düşünce yerden sürükleniyormuşum gibi görünüyor. Bende inatçı olduğum için telefonu vermedim sonra insanlar geldi ayırmak için. Oda inat etti sonra biri gelip telefonu benden alıp verdi o arada da saçımı bıraktı. Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler. Böyle görüntüler yüzünden dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olamıyoruz.” sözleri ile anlatmıştı.

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

İşte Ciciş Kardeşlerin kavga görüntüleri

O güzelim saçlarını çektiğim için özür dilerim

Olayın ardından Ciciş Kardeşler barıştı. Sık sık barışan ve hemen ardından barışan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, kavgları kadar, barışmaları ile de konuşuldu. Sosyal medyada birbirinden özür dileyen kardeşlerden Ceyda Ersoy; “O güzelim saçlarını çektiğim için özür dilerim ablacım… Nasıl çektiysem öyle de tararım ablamın saçlarını (Ayrıca onu yerlerde sürüdüğüm yanlış bilgidir. Sadece o beni çok kızdırmıştı telefonumu alıp vermemişti bende onun saçını çekmiştim. O da yere düştü o esnada maalesef…) Kardeşiz, olur böyle şeyler. Hemen hemen her kardeş tartışıp birbirinin saçını çekmiştir, kimse yalan söylemesin şimdi fakat bu anı kameraya alıp basına servis edenler ayıp etmişler. Önce ablamdan sonra da sevenlerimden bu tarz bir habere konu olduğumuz için özür dilerim.” şeklinde paylaşım yaptı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

İşte Cicişler’in barışma pozu

Özür dilerim

Esra Erosy ise; “Canım kardeşim ben de seni kızdırıp telefonunu izinsiz alıp vermediğim için özür dilerim.” paylaşımını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler