Ana SayfaÜnlülerEce Üner'e Arkadaş Kazığı...

İlgili Postlar

Ece Üner’e Arkadaş Kazığı…

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, son dönemlerde Ermeni asıllı Kim Kardashian’a istinaden kapak olan ifadeleri gündeme gelen Show Tv ekranlarından Ana Haber Bülteni Spikerliğini yapan başarılı sunucu Ece Üner ile bir araya geldi. Yakın arkadaş olan Ece Üner ile Damla Ersubaşı, paylaşılan sonra kaldırılan makyajsız bir kare ile gündem oldu. İşte Detaylar..

Deniz Çakır’dan Ece Üner’e Tepki: “İnanılır Gibi Değil”

Ece Üner’e Arkadaş Kazığı…

Bir zamanların popüler dizisi Sihirli Annem’de Tuğçe karakterine can vererek ününe ün katan başarılı oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde Show TV ana haber bülteni spikeri Ece Üner ile bir araya gelerek hasret giderdiler.. Damla Ersubaşı’nın sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Ece Üner ile beraber  verdiği bir pozunu sayfasında takipçileri için yayınladı. Ece Üner’e Arkadaş Kazığı Yapıldı…

Sonrasında ünlü sunucu Ece Üner’in makyajsız fotoğrafını sayfalarında görenler şaşkına döndü. Oyuncu Damla Ersubaşı, daha sonra yayınladığı bu pozu kaldırdığı gözlemlendi..

Damla Ersubaşı Kimdir?

Damla Ersubaşı İhanet İddiaları İle Boşanmıştı..

Haberler.com’un hazırlayıp sunduğu özel haberine göre; Geçtiğimiz aylarda iki evladının babası Mustafa Can Keser ile tek celsede anlaşmalı olarak boşanan Damla Ersubaşı, sosyal medya yayınlarıyla isminden  söz ettirmeye devam ediyor.

‘Hayranım’

Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Ece Üner ile yaptığı paylaşıma ‘Hayranım’ notunu düşerek yayınlamıştı ki, Ekranlarda her zaman makyajlı ve bakımlı görünmeye alışkın olduğumuz Ece Üner’i salaş kıyafetleri ile ve makyajsız görenler onu tanımakta güçlük çekti.

Öte yandan Ece Üner’in yayınlanan bu kare için arkadaşı Damla Ersubaşı’na kızdığı ve yayından kaldırılmasını istediği ortaya çıktı. Güzel oyuncu Damla Ersubaşı ise sormadan yayınladığı bu kareyi apar topar  hesabından kaldırdı.

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı Boşanıyor

İşte Ece Üner’in Makyajsız O Fotoğrafı;

Ece Üner'in Makyajsız O Fotoğrafı
Ece Üner’in Makyajsız O Fotoğrafı

Ece Üner Kerimcan Durmaz’ı Ağır Eleştirdi!

Damla Ersubaşı’nın Ece Üner Paylaşımı;

Damla Ersubaşı'nın Ece Üner Paylaşımı
Damla Ersubaşı’nın Ece Üner Paylaşımı

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler