Ana SayfaÜnlülerAli Kırca: "İşte Bu Yüzden Sosyal Medyada Yokum"

İlgili Postlar

Ali Kırca: “İşte Bu Yüzden Sosyal Medyada Yokum”

Ünlü televizyoncu Ali Kırca’nın bugün kalp krizi geçirerek yaşama gözlerini yumduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Twitter’da öldüğü iddia edilerek yayılan dedikodu üzerine usta haberciye ulaşmak isteyen meslektaşları iddialar hakkında bilgi verdi. Detaylar Haberimizde..

Ali Kırca: “İşte Bu Yüzden Sosyal Medyada Yokum”

Posta yazarı ünlü gazeteci Murat Çelik, Ali Kırca’nın vefat ettiği yönünde yayılan haberlere yönelik yaptığı açıklamada usta haberci ve sunucunun “Yazılanları duydum, işte bu yüzden sosyal medyada yokum”ifade ettiği aktardı.

Ali Kırca: “Torun Seviyorum”

Sosyal medyada hızla yayılan iddiaların sonrasında bir açıklama yapma gereği duyan Posta köşe yazarı ve gazeteci Murat Çelik, usta televizyoncuya ulaştığını ve konuştuğunu yayılan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ileterek, Ali Kırca’nın “Torun seviyorum” diye açıklayarak “Yazılanları duydum, işte bu yüzden sosyal medyada yokum” dediği ifadesini hayranları için paylaştı.

Gazeteci Murat Çelik’in Twitter hesabındaki son paylaşımı ise şu şekilde;

“Hayır. Şimdi konuştum. Gayet keyifli. “Torun seviyorum” dedi sesindeki ‘taze dede’ neşesi tonuyla 🙂 “Yazılanları duydum, işte bu yüzden sosyal medyada yokum” diye de ekledi.”

Diğer yandan,  Akşam Gazetesi ünkü köşe yazarı Gürkan Hacır, sosyal medya ortamı üzerinde çok kısa sürede yayılan “Ali Kırca öldü” dedikodusunun tamamen gerçek dışı olduğunu açıklayarak,  Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Usta Televizyoncu Ali Kırca’nın öldüğüne ilişkin haberler doğru değil” ifadelerini kullanarak yalanladı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler