Ana SayfaDedikoduEce Seçkin'den Nefes Kesen Kareler

İlgili Postlar

Ece Seçkin’den Nefes Kesen Kareler

Son dönemlerde iddialı pozlarıyla adından sıklıkla söz ettiren isimlerden biri haline gelen Ece Seçkin pembe elbisesiyle göz kamaştırdı. Sosyal medyada yeni paylaşım yapan Ece Seçkin’den nefes kesen kareler geldi. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımları;

Ece Seçkin Nefes Kesti

Karantina dönemi boyunca disiplinli bir şekilde spor yapan Ece Seçkin, kısa taytı ve büstiyeri ile verdiği pozlarla karın kaslarını sergiledi.

Sosyal medyada oldukça aktif bir şekilde yer alan Ece Seçkin, fit ve iddialı görüntüsüyle yaptığı bu paylaşımına, “Egzersiz sonrası bir an. Zorlu ama keyifliydi. Şimdi daha zor şeyleri başarma zamanı.” notunu düşmüştü.

Seçkin’in bu paylaşımı takipçilerinden kısa sürede büyük ilgi gördü. Genç sanatçının pozlarına 100 bine yakın beğeni ve binlerce yorum gelmişti.

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz aylarda yeni şarkısı Yastık’ı sevenleriyle buluşturan güzeller güzeli şarkıcı Ece Seçkin, Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Bir proje için çekimlere katılan Ece Seçkin, karavanda çektiği bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı paylaştı.

Renkli bikinisiyle poz veren güzel şarkıcının paylaşımına kısa sürede on binlerce beğeni geldi.

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez Dünyaevine Girdi!

Ece Seçkin’den Nefes Kesen Kareler

Geçtiğimiz haftalarda Çağrı Terlemez ile dünya evine giren Ece Seçkin dün ev haliyle bir fotoğraf paylaştı. Pembe elbisesiyle göz kamaştıran Ece Seçkin paylaşımının altına “Evet doğru… Çocuk reyonundan giyiniyorum” notunu düştü. Ünlü şarkıcının ğaylaşımı saniyeler içinde binlerce beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler