Ana SayfaDedikoduAygün Aydın Hakan Sabancı'yı Unutamadı

İlgili Postlar

Aygün Aydın Hakan Sabancı’yı Unutamadı

Son dönemlerde paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aygün Aydın, eski sevgilisi hakkında yaptığı paylaşımı hızla kaldırdı. Paylaşım Aygün Aydın Hakabn Sabancı’yı unutamadı derdirtti. İşte o paylaşım;

“Teşekkür Ederim Sevgilim”

Aygün Aydın, yeni sevgilisi Süha Yaman Koç ile öpüşürlerken verdiği bir pozu sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı.  Aygün Aydın bu fotoğrafın hmen altına, “En büyük karanlığımda doğan güneşim. Dünyamdan çok uzakken hayatımın en büyük iyikisi olduğun için teşekkür ederim sevgilim” ifadelerini ekleyerek, nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaştı. Sosyal medya hesabında devamlı Koç Grubu’nu övgülere boğan Aygün Aydın’ın yeni sevgilisinin soy isminin ise Koç olması dikkatlerden kaçmadı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Aygün Aydın ve Hakan Sabancı Cephesine Yeni Olaylar

Aydın, karara itiraz etti ve dilekçesinde şu sözlere yer verdi: “Paylaşımda Hakan Sabancı‘nın ismi geçmemektedir. Evimin önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden endişe duyuyor ve kararın kaldırılmasını istiyorum.”

Aygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Paylaştı!

Aygün Aydın Hakan Sabancı’yı Unutamadı

Aygün yine olay yaratacak bir paylaşım yaptı. Ultrason görüntülerinden sonra bebeğini düşürdüğü açıklayan Aydın, geçen gün bir bebek fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına “Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim” notunu düşen Aygün Aydın bu paylaşımı dakikalar içinde sildi.
Hemen sonrasında Aygün Aydın “DNA testine bile lüzum yok gözleri her şeyi anlatıyor resmen. Gözlerini birebir babasından almış” notunu düştü.
Aygün’ün bu paylaşımına ise binlerce yorum geldi. Çoğu takipçi Aydın’a “Senin tedavi olman lazım” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler