Ana SayfaDedikoduMiray Daner ve Oğulcan Engin Fena Yakalandı

İlgili Postlar

Miray Daner ve Oğulcan Engin Fena Yakalandı

Kaan Yıldırım’la ayrıldıktan sonra bir süre aşka kapılarını kapatan güzel oyuncu Miray Daner’in Oğulcan Engin’e gönlünü kaptırdığı iddia ediliyordu. Bir süredir aşk iddialarına sessiz kalan Miray Daner ve Oğulcan Engin fena yakalandı. İşte detaylar;

Miray Daner ve Kubilay Aka 3. Kez Barıştılar

Çalkantılı ilişkileri ile gündemde olan çift daha önce Kubilay Aka’nın Miray Daner’i Hilal Altınbilek ile aldatması sonucu ayrılık kararı almışlardı. Bu ayrılığa dayanamayıp 2. kez bir araya gelen çift Kubilay Aka’nın instagram yazışmaları yüzünden tekrar sonlanmıştı. Çiftin ayrı kaldığı dönemde Miray Daner’in Boran Kuzum’la samimi pozlarının olması yeni bir aşk mı başlıyor sorularını akla getirmişti.

Miray Daner’den Yıllar Sonra Gelen Aşk İtirafı!!!…

21 yaşındaki Güzel oyuncu Miray Daner, Berker Güven’in, “En sevmediğin özelliğin ne?” sorusuna, yanıt olarak  “Herkese çabuk güveniyor olmam. Bu tarafımı törpülemeye çalışıyorum” dedi. Açıklamalarına devam eden güzel oyuncu, “Anlayışsız insanlara, empati yoksunlarına, hep kendini düşünen çıkarcı ve egoistlere tahammül edemiyorum.”

Miray Daner Kimdir?

“Hayat mottom; Bob Marley’in ‘Yaşadığın hayatı sev. Sevdiğin hayatı yaşa’ sözü……Çocukken popçu Yalın’a hayrandım, dahası ona aşıktım….Karantina günlerinde evde kendi kendime dans ediyorum, şarkı söylüyorum, yeni yemek tarifleri öğreniyorum ve bol bol kitap okuyorum……Oyuncu olmasaydım, psikoloji eğitimi almak isterdim.”

Pınar Deniz: “Miray Daner İle Tokatlaştık”

Miray Daner ve Oğulcan Engin Fena Yakalandı

Hakkında aşk iddiaları çıkan Miray Daner ve Oğulcan Engin dün akşam saatlerinde bir mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. İstanbul trafiğini birbirine katarak gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynadı. İkili görüntü vermemek için oldukça çaba gösterse de objektiflerden kaçamadı.

Bunun yanı sıra Aşk 101 ekibiyle Emirgan Gizli Kalsın’da eğlenen Kubilay Aka’nın da eski sevgilisi Miray Daner’i Oğulcan Engin’le gördüğü ve kıskançlık krizine girdiği de kulislerde dolaşan fısıltılardan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler