Ana SayfaDedikoduEce Çemişoğlu ve Taner Ölmez'in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

İlgili Postlar

Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Dün mutlu bir haberle gündeme gelen Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in anne baba olacakları öğrenilmişti ki. Bugün de Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İşte detaylar;

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Dünya Evine Girdi

Mucize Doktor dizisinde Ali karakterine hayat veren Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor. Geçtiğimiz haziran ayında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile nişanlanan Taner Ölmez 2021 yılında evleneceklerini duyurmuştu. Yaz ayında dünya evine giren çift, az sayıda davetlinin katıldığı nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlamış ve “Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz” demişti.

Taner Ölmez’den Veda Mesajı

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Bebek Bekliyor

Haziran ayında nikah masasına oturan Taner Ölmez ve Ece Çeşmişoğlu’ndan mutlu haber geldi. Bir süre önce dünyaevine giren çiftin bir süre sonra anne baba olacakları öğrenildi.

Ölmez ve Çeşmioğlu’nun bebek heyecanı yaşadığı sosyal medyadan yapılan bir duyuruyla öğrenildi. Taner Ölmez hafta başında eşinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez “Mucize Doktor”un ardından Alef adlı dijital diziyle setler dönmeye hazırlanıyor.

Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Taner Ölmez’in sosyal medya hesabından duyurduğu paylaşıma sevenlerinden tebrik mesajları yağdı. Heyecanla anne-baba olmayı bekleyen genç çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli olduğu söyleniyor. Ölmez ile Çeşmioğlu’nun kızları olacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler