Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli'den Acun Ilıcalı Açıklaması

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’den Acun Ilıcalı Açıklaması

Bir süredir TV8 ekranlarında yayımlanan “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının juri koltuğuna oturması beklenen Meryem Uzerli’den Acun Ilıcalı açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Acun Ilıcalı Bir Türlü İkna Edememişti

Bir yayın kuruluşunun haberine göre Acun Ilıcalı sonunda  Meryem Uzerli’yi juri koltuğuna oturmaya ikna etti. Aslında Acun Ilıcalı’nın Muhteşem Yüzyıl’dan ayrıldıktan sonra 2014’ten beri çalışmak istediği isim Meryem Uzerli’ydi. Ancak Ilıcalı, Uzerliyi 2014 senesinden bu yana Yetenek Sizsiniz, Rising Star gibi programlarda jüri üyeliği önermiş ancak bir türlü ikna edememişti.

Meryem Uzerli Kapak Kızı Oldu

İkili geçtiğimiz günlerde projeyi konuşmak adına yeniden buluştu. Ve iddialara göre sonunda Acun, Meryem Uzerli’yi ikna etmeyi başardı. Meryem Uzerli yeni yayın döneminde Yetenek Sizsiniz Türkiye’de jürisi olarak ekranlara dönecek. Ancak Meryem her zamanki gibi yine kendine bir acil çıkış kapısı bıraktığı ve “Diğer jüri üyelerinin kim olduğunu gördükten sonra imza atarım” dediği söyleniyordu.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli’den Acun Ilıcalı Açıklaması

Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nin dördüncüsüne katılan Meryem Uzerli gece muhabirlerin kendisine yönelttikleri soruları da yanıtladı. Ilıcalı hakkındaki sorulara da cevap veren Uzerli şunları söyledi; “Acun (Ilıcalı) ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi yakın arkadaşım. Birlikte bir projede yer alabiliriz”

Juri koltuğuna oturacağı yönündeki iddiaları yine yanıtsız bırakan güzel oyuncunun ilerleyen dönemlerde bir Exxeen projesinde de yer alacağı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler