Ana SayfaDedikoduAynur Aydın'dan Tamer Karadağlı Göndermesi

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan Tamer Karadağlı Göndermesi

Geçtiğimiz günlerde Altın Portakal ödül töreninde Tamer KAradağlı ve Nihal Yalçın arasında yaşanan gerginlik sonrasında ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Aynur Aydın’dan Tamer Karadağlı göndermesi geldi. İşte detaylar;

Tamer Karadağlı: Ben Hiçbir Terbiyesizlik Yapmadım

Olay hakkında kendini açıklamak için bir magazin programına telefonla konuk olan Tamer Karadağlı şunları söyledi;

“Ben hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana ‘sus mu diyorsun’ dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Ben bu kadar ciddiye almadım olanları. Ben hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Demek ki ona sahip çıkanlar başka insanlar. Oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. Orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması benim hoşuma gitmedi. Organize bir şekilde linç girişimi var. Ben Nihal Yalçın’ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Benim sevdiğim bir oyuncu. ‘Kadınların konuşması bastırılıyor’ denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. Yalçın’ın paylaşımlarına bakmaya başladım. ‘Selahattin Demirtaş’a özgürlük’ falan demiş. Demirtaş ‘Öcalan’ın heykelini dikeceğiz’ dedi hanımefendi bunu mu savunuyor? Pelvin Buldan falan da ona sahip çıkıyor. Türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım. Ben PKK’nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. Şimdi gidip onlara sormak lazım. Siz PKK’nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Abdullah Öcalan’ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Lanetliyor musunuz?’ diye.”

Tamer Karadağlı’ nın Tavırları Altın Portakal’ a Damgasını Vurdu…

Tamer Karadağlı Kimdir?

“Bana söylenen şey bu festivalin sanatla alakasının olmadığı, sadece politik olması. Gittiğime de pişman oldum. Kimin neyi savunduğu hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Burada sanatta bahsedildiği için ben sorgulamadan gittim Zaten hanımefendi HDP’yi ve Demirtaş’ı sahiplenen biriymiş. Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım ben? Kadın düşmanlığı ne demek? Benim son oynadığım Savaşçı dizisindeki rolüm mü onu rahatsız etti.”

Ceren Moray’dan Tamer Karadağlı’ya Sert Sözler

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla  Tamer Karadağlı’yı hedef alan Moray, şunları ifade etti: “Sanatsal hiçbir başarısı olmamasının yanı sıra, ‘merhaba’ dediği anda; vasatlığını sahiplenmek yerine, onu örtmek için en primitif reflekslerle ‘ama o terörörö’ milliyetçiliği kasıp, magazin magazin dolaşarak bir kadının başını belaya soktuğundan emin olana kadar rahatlamayacak insanlar olduğunu anladığımız tiplere, ülkedeki en önemli sinema ödül törenlerinden birinde ödül verdirmek, bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak da sadece bu toprakların işi. Her şey muazzam bir şekilde bu kadar mı yanlış olur, bu kadar olur.”

Ceren Moray Kimdir?

Aynur Aydın’dan Tamer Karadağlı Göndermesi

Ödül töreninde giydiği kıyafetle çok konuşulan Aynur Aydın dün bir AVM’de kamerala yakalandı. Ödül gecesi hakkında açıklama yapan Aydın, Karadaülı ve Yalçın hakkında da konuştu. Aynur Aydın şunları söyledi;

“İnşallah ödülü bugün Tamer Karadağlı’nın elinden almam. Ben ödülü aldıktan sonra konuşurum. Oraya kadar her şey güzel tamam ama iş daha sonra çok çirkinleşti. İnsanların birbirini siyaset üzerinden vurması çok tehlikeli.”

Aynur Aydın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler