Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı' nın Tavırları Altın Portakal' a Damgasını Vurdu...

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’ nın Tavırları Altın Portakal’ a Damgasını Vurdu…

Bu yıl 58. si düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’ nde ödüller sahiplerine ulaştı. Birbirinden ünlü isimlerin şıklık yarışı yaptığı gecede usta oyuncu Tamer Karadağlı’ nın sahnedeki halleri olay oldu. İşte Detaylar…

Tamer Karadağlı: Göktürk Albay Rolü İliklerime Kadar İşledi

Tamer Karadağlı’ nın Tavırları Altın Portakal’ a Damgasını Vurdu…

Gecede sunuculuğu yapan Şevval Sam ile Yekta Kopan’ ın gerçekleştirdiği akşamda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü “Zuhal” filmindeki rolüyle Nihal Yalçın alırken, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü ise “Kafes” filmindeki başarılı performansıyla Tarhan Karagöz aldı.

Tamer Karadağlı’ nın Halleri Dikkat Çekti…

Oyuncu Nihal Yalçın’ın sahnede ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü eline aldığı o sırada enteresan anlar yaşandı. Oyuncu Nihal Yalçın, ödülünü almadan hemen öncesinde konuşmasını gerçekleştirirken usta oyuncu Tamer Karadağlı’ nın hal ve tavırları tüm dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu, Nihal Yalçın’ın sahnede konuşması esnasında sık sık kolundaki saatine bakarak ve ilginç mimikler sergileyerek sıkıldığını hiç çekinmeden belli etti.

Dayanamadı Ve Ödülü Uzattı… 

Oyuncu Nihal Yalçın konuşmasında şunları iletti: “Zor zamanlardan geçiyoruz. Özellikle pandemi. Benim için çok kıymetliydi bu kadar uzun bir zaman sonra yaptığım işimin görülmesi, sektördeki bir sürü arkadaşımla yan yana olabilmek, sohbet edebilmek. Bu anlamda gerçekten çok keyifli hissediyorum. Çünkü ülkenin atmosferinde işinizi yapmak ve işiniz hakkında konuşmak bir lükse dönüşüyor. Burada olduğum için çok mutluyum. İşimi yapabildiğim için çok mutluyum. Ödüllendirildiğim için çok mutluyum. O yüzden tüm film ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz gerçekten oldukça yoğun kadınla çektik filmi, işin her alanında. Bence o yüzde çok incelikli, çok keyifli bir iş çıktı. Yönetmenime bana bu rolü teslim ettiği için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çok büyük keyifle çalıştım.”

NİHAL YALÇIN: “Artık Sus mu Dediniz?”

Nihal Yalçın’ ın konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği bölümünde Tamer Karadağlı, dayanamayarak ödülünü Nihal Yalçın’ ın ellerine tutuşturuverdi.

İzleyicinin kendisini alkışladığı o sırada Nihal Yalçın şaşkınlığını gizleyemeyerek “Kim verdi ödülü?” ifadesiyle sordu. Hemen ardından Tamer Karadağlı’ya yönelerek “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” şeklinde soru sordu. Tamer Karadağlı ise “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” cevabını verdi.

“Lütfen Tamer’ in Önüme Geçmesine İzin Vermeyin!”

Konu hakkında sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan oyuncu Nihal Yalçın, “Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!” dedi.

İşte Nihal Yalçın’ ın O Paylaşımı;

Nihal Yalçın' ın O Paylaşımı
Nihal Yalçın’ ın O Paylaşımı

Tamer Karadağlı Kimdir?

İşte Tamer Karadağlı’ nın O Halleri;

Tamer Karadağlı' nın O Halleri
Tamer Karadağlı’ nın O Halleri
Tamer Karadağlı' nın O Halleri
Tamer Karadağlı’ nın O Halleri
Tamer Karadağlı' nın O Halleri
Tamer Karadağlı’ nın O Halleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler