Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Kapak Kızı Oldu

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Kapak Kızı Oldu

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, L’Officiel dergisinin Fas baskısına kapak oldu. Verdiği iddialı pozlar ise sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Meryem Uzerli kapak kızı oldu. İşte merak edilen tüm detaylar;

Moskova’da Tanınıyorum

Meryem Uzerli, Rusya’da “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde oynadığı “Hürrem Sultan” rolüyle tanındığı için Moskova’da sıcak karşılandığını ve birçok insanla tanıştığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Daha önce yaptığım işlerin insanların kalplerini ısıttığını ve onlara mutluluk getirdiğini burada gördüm. Bu da benim için en büyük hediyelerden biridir” dedi.

Kovan filminde canlandırdığı Ayşe karakteri için Uzerli, daha önce buna benzer bir karakteri canlandırmadığını ve bunun filmdeki rol tercihinde etkili olduğunu dile getirdi ve “Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu” diye ekledi.

Çekimlerin Gürcistan sınırları yakınında gerçekleştiğini söyleyen oyuncu, çekim süresince doğayla iç içe olduğunu belirtti. Meryem Uzerli, “Burada inanılmaz bir doğayla karşılaştık. Filmin bazı yerleri, 3 bin metre yükseklikteki bir dağın tepesinde çekildi. Bazen bulutları ayaklarımızın altında görüyorduk. Şehir hayatına tekrardan nasıl alışacağımı bir an düşünmeye başlamıştım” ifadelerini kullandı.

Meryem Uzerli’nin Sosyal Medyada Gündem Olan Annelik Heyecanı…

Meryem Uzerli: Sağlıklı İlişki Dönemindeyim

Güzel oyuncu yaptığı açıklamada “Aşktan uçmuyorum. Aşk insanı darmaduman eden bir his.İhtiyaç duyduğum ve sevdiğim bir duygu. Şu sıra kendi içime döndüğüm; aşkı, sevgiyi ve sağlıklı bir ilişki yaşadığım dönemdeyim” diye konuştu.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli Kapak Kızı Oldu

Dünyanın dört bir yanında gitgide büyüyen bir hayran kitlesi olan Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl”dan sonra dizilerde dikiş tutturamadı. Sinema ve reklam filmleriyle yürüyen oyuncu, özel hayatında ise büyük bir mutluluğa kavuştu. Sır gibi sakladığı ABD’li sevgilisinden ikinci çocuğunu doğuran Meryem Uzerli, bir yandan da yeni dizisi için hazırlanarak kariyerine odaklandı.

Meryem Uzerli Kızının Yüzünü İlk Kez Gösterdi

Ünlü oyuncu, setlere geri dönmeye hazırlanırken bir yandan da dergilere kapak olmaya başladı.

L’Officiel dergisinin Fas sayısına kapak olan Meryem Uzerli, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler