Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Kızının Yüzünü İlk Kez Gösterdi

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Kızının Yüzünü İlk Kez Gösterdi

Can Ateş’ten olan kızı Lara’yı 2014 yılında dünyaya getiren oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda da ikinci kez annelik sevinci yaşamış ve kızı Lily Koi kucağına almıştı. Geçtiğimiz gün fotoğraf paylaşan Meryem Uzerli kızının yüzünü ilk kez gösterdi. İşte o fotoğraf;

Moskova’da Tanınıyorum

Meryem Uzerli, Rusya’da “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde oynadığı “Hürrem Sultan” rolüyle tanındığı için Moskova’da sıcak karşılandığını ve birçok insanla tanıştığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Daha önce yaptığım işlerin insanların kalplerini ısıttığını ve onlara mutluluk getirdiğini burada gördüm. Bu da benim için en büyük hediyelerden biridir” dedi.

Kovan filminde canlandırdığı Ayşe karakteri için Uzerli, daha önce buna benzer bir karakteri canlandırmadığını ve bunun filmdeki rol tercihinde etkili olduğunu dile getirdi ve “Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu” diye ekledi.

Çekimlerin Gürcistan sınırları yakınında gerçekleştiğini söyleyen oyuncu, çekim süresince doğayla iç içe olduğunu belirtti. Meryem Uzerli, “Burada inanılmaz bir doğayla karşılaştık. Filmin bazı yerleri, 3 bin metre yükseklikteki bir dağın tepesinde çekildi. Bazen bulutları ayaklarımızın altında görüyorduk. Şehir hayatına tekrardan nasıl alışacağımı bir an düşünmeye başlamıştım” ifadelerini kullandı.

Meryem Uzerli’nin Sosyal Medyada Gündem Olan Annelik Heyecanı…

Meryem Uzerli: Sağlıklı İlişki Dönemindeyim

Güzel oyuncu yaptığı açıklamada “Aşktan uçmuyorum. Aşk insanı darmaduman eden bir his.İhtiyaç duyduğum ve sevdiğim bir duygu. Şu sıra kendi içime döndüğüm; aşkı, sevgiyi ve sağlıklı bir ilişki yaşadığım dönemdeyim” diye konuştu.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli Kızının Yüzünü İlk Kez Gösterdi

Can Ateş’ten olan kızı Lara’yı 2014 yılında dünyaya getiren oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda da ikinci kez annelik sevinci yaşamış ve kızı Lily Koi kucağına almıştı.

Amerikalı sevgilisiyle hayatını Almanya‘da sürdüren Uzerli, kızlarının fotoğrafını ‘günaydın’ notuyla paylaştı. Çekirdek ailenin fotoğrafları büyük ilgi gördü. Uzerli’nin paylaşımını binlerce kişi beğendi.

Tükenmişlik sendromuna yakalanan Meryem Uzerli uzun zamandır Almanya’da yaşıyor. Kendine yeni bir hayat kuran ünlü oyuncu kafe işletiyor. Son dönemde sadece filmlerde rol alan Uzerli, ekranlara dönmeyi istediğini dile getirmişti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler