Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'dan Şeyma Subaşı'na Tepki

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na Tepki

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı’nın bu paylaşımları tepki çekti. Tepki gösterenlerden biri de Deniz Akkaya oldu. Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na tepki geldi. İşte Deniz Akkaya’nın o sözleri;

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Mısırlı Alsaloussi’nin açıklamasının ardından Şeyma Subaşı cephesinden de bir atak geldi. Subaşı, sosyal medya hesabından uzun bir paylaşımda bulunarak, “Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin” dedi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

Cenk Eren ‘den Şeyma Subaşı Yorumu

“Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin.

Şeyma Subaşı: Hayat Arkadaşımı Özledim

Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni pozunu Instagram hesabından paylaştı. Subaşı, uzun aradan sonra sevgilisiyle birlikte çektirdiği fotoğrafına, “Hayat arkadaşımı özledim” notunu düştü.

Deniz Akkaya Şokda!… Kaç Gün Zorlama Hapis Yatacak…

Deniz Akkaya’dan Şeyma Subaşı’na Tepki

Subaşı Bodrum’a giderken sevgilisinin kucağında poz vermeyi de ihmal etmedi.

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı’nın bu paylaşımları tepki çekti. Tepki gösterenlerden biri de Deniz Akkaya oldu.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya, Subaşı’nın pozuna çok sinirlendi ve “Senin için artık üzülmüyorum.  Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın” ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya daha sonraki paylaşımında ise “Bodrum’da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere.  Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken… Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler