Ana SayfaÜnlülerEbru Şahin Son Paylaşımıyla İsyan Etti!..

İlgili Postlar

Ebru Şahin Son Paylaşımıyla İsyan Etti!..

Atv televizyonlarının fenomen dizisi Hercai’de Reyyan karakterine can veren yetenekli oyuncu Ebru Şahin, sosyal medyada isyan dolu bir paylaşımda bulundu. Güzelliğiyle herkesi her daim kendine hayran bırakan Ebru Şahin, karantinadaki günlerini sokağa olan özlemiyle geçirmeye sabr ediyor. Hercai setine verilen ara sebebiyle  beğenilen oyuncunun ekranlara ne zaman döneceği ise merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Ebru Şahin’i Görenler Tanıyamadı..

Ebru Şahin Son Paylaşımıyla İsyan Etti!..

Sevilerek takip edilen Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Ebru Şahin, Instagram geleneği olan anı paylaşımlarına uyarak #whenwewerefree etiketiyle bir pozunu paylaştı. Açık bıraktığı Saçları ve kullandığı güneş gözlüğü ile oldukça hoş görünen yetenekli oyuncuya, Cannes’da gerçekleşen MIPCOM Fuarında giydiği elbise takipçileri tarafından da hatırlatıldı.

Ebru Şahin kimdir?

Hercai’deki partneri yakışıklı oyuncu Akın Akınözü ile başarılı bir iş ortaya koyan Ebru Şahin, sosyal medyadaki her paylaşımında yoğun beğeni alıp sıkı takip ediliyor.

Ebru Şahin; “Bir Zamanlar Özgürdür”

Tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Korona virüs dolayısıla karantinaya giren ünlüler arasında Ebru Şahin’de var. Yeniden eskisi gibi özgür olmak istediğini ifade eden güzel oyuncu. geçmiş bir güne ait olan pozda, manzarayı arkasına alıp balkondan bir poz verdiği düşünülüyor.

Dizideki Dostluk Hala Devam Ediyor!..

Hercai dizisinde Reyyan gerçekleri öğrenene kadar kuzeni olarak bildiği Azat karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar, pozun yeni çekildiğini zannetti. Yeni olmadığını fark ettikten sonra ”Aaabiiiii, tbt yani aaabiiii!”kelimeleriyle espirili bir yorumda bulundu. Bu olay dizide Azat Şadoğlu’nun babası rolündeki Serdar Özer’in gülmesine sebep olurken, güzel oyuncunun takipçileri de bu durumu komik ve eğlenceli bulduklarını belirten yorumlar yapdırdılar. Dizideki samimi dostluğun hala devam etmesi ise hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

İşte Ebru Şahin’in  O Paylaşımı;

Ebru Şahin'in  O Paylaşımı
Ebru Şahin’in  O Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler