Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Söylemezsem Olmaz'dan Neden Ayrıldı?.

İlgili Postlar

Seda Akgül Söylemezsem Olmaz’dan Neden Ayrıldı?.

Neler Oluyor Hayatta programından sunucu Hakan Ural’la yaşadığı tartışma sonrası  istifa eden Seda Akgül, yaklaşık bir ay önce Söylemezsem Olmaz magazin programında sunucu olmuştu. Geçtiğimiz hafta korona virüs şüphesiyle hasta olup olmadığı merak konusu olan ünlü sunucu,, hastaneden kaçmış ve kolunda kataterle canlı yayına çıkmıştı. Seda Akgül’ün bugün de Söylemezsem Olmaz’dan ayrılması magazin gündeminde şok yarattı. Peki ünlü sunucu programdan bu sefer neden ayrıldı? Detaylar Haberimizde..

Seda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!.. 

Seda Akgül Söylemezsem Olmaz’dan Neden Ayrıldı?.

48 yaşındaki güzel sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden hastane yatağında yatarken çektiği bir pozunu paylaşmış ve ertesi gün kolunda iğnesiyle Söylemezsem Olmaz’da canlı yayına çıkarak partneri Bircan Bali’yi şoke etmişti.

Seda Akgül’den Koronavirüs ve Kaçış Açıklamaları Peşpeşe Geldi!..

Hastaneden paylaştığı pozun hemen aldına şunları yazan Seda Akgül; “Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu’na çok teşekkür ederim. Corona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz” hayranlarını üzmüştü..

Seda Akgül kimdir?

Ve hemen peşinden hastaneden kaçtığını itiraf eden Seda Akgül “Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluyum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var” sözleriyle tüm izleyiciyi şaşkına çevirmişti..

Peki ünlü sunucu Söylemezsem Olmaz’dan neden ayrıldı..İşte Seda Akgül’ün ayrılık açıklaması…

Seda Akgül; “Keşke Programımız Ara Verebilseydi”

 “Ben zor şartlar altında görev yapıyordum; Çeşme’ye yerleşmiştim. Anne ve babam yaşlı onlara bakmam gerekiyor ve tekrar işe dönüyordum. Ancak bu hafta sokağa çıkma yasağına takıldık. Şu anda bu işin ciddiyeti bu kadar önemliyken maalesef programımız kısacık bir ara vermezken ben öncelikle ailemin sağlığını riske atmak istemiyorum çünkü gidip geliyorum… İkincisi de gerçekten sevgi ve meslek arasında düşünürsek; mesleğimi de seviyorum ama 22 yıldır yalnız yaşıyorum. Ama bu günler sevginin, aile olmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 2 gün önce de ben serum almıştım çünkü apart otelde kalıyorum beslenmeme de dikkat edemiyorum. Sizlerden özür diliyorum. Ben bir ay önce bu kadar ciddi düşünmemiştim. Keşke zaruri olmayan programlar ara verebilse…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler