Ana SayfaDedikoduEbru Şahin Buğrahan Tuncer Paylaşımını Dakikalar İçinde Sildi!

İlgili Postlar

Ebru Şahin Buğrahan Tuncer Paylaşımını Dakikalar İçinde Sildi!

Avrupa Şampiyonası’na veda eden Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nda maçın normal süresinin son saniyelerinde Cedi Osman, kaçırdığı iki serbest atış sonrası eleştirilerin hedefi oldu. Ebru Şahin, eşi Cedi Osman’a maç sonunda sahip çıkarken bir başka milli basketbolcu Buğrahan Tuncer’in açıklamalarına tepki gösterdi. Ebru Tuncer Buğrahan Tuncer paylaşımını dakikalar içinde sildi. İşte o paylaşım;

Dikkat Çeken Paylaşım

A Milli Basketbol Takımı ile Fransa, 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fransa uzatma çeyreğinde 87-86 kazandı. Karşılaşma sonrası Cedi Osman’a maçın normal süresinin son saniyelerinde kaçırdığı serbest atışlar sonrası tepki gösterilirken, milli voleybolcunun eşinden de çarpıcı bir paylaşım geldi.

Ebru Şahin Buğrahan Tuncer Paylaşımını Dakikalar İçinde Sildi!

Karşılaşma sonrası milli basketbol Buğrahan Tuncer’in açıklamalarına gönderme yapan Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin yaptığı paylaşımda, “Turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olamazsınız ama nankör evet” ifadelerini kullandı. Şahin gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

Ebru Şahin kimdir?

 Eda Ece Polemiğe Girmedi

Buğrahan Tuncer maç sonu yaptığı açıklamada, “2019’dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda” ifadelerini kullanmıştı. Tuncer’in sevgilisi ünlü oyuncu Eda Ece’nin ise Ebru Şahin ile polemiğe girmeden yalnızca A Milli Basketbol Takımı’nı tebrik eden bir paylaşım yapması alkış aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler