Ana SayfaÜnlülerEbru Polat'tan Bomba Evlilik İtirafı!

İlgili Postlar

Ebru Polat’tan Bomba Evlilik İtirafı!

Ebru Polat, yaptığı bir röportajda evlilikle ilgili bomba itiraflar yaptı. Güzel şarkıcı; “Henüz evliliğe sıcak bakmıyorum, önce kariyer. Hazır güzel bir yerdeyken, işimi devam ettirmek istiyorum. Mantık evliliği bana göre değil, aşk evliliğinden yanayım” dedi. Ebru Polat’tan bomba evlilik itirafı ve dahası haberimizde…

Şarkıcı Ebru Polat Instagram’daki cesur paylaşımlarıyla olduğu kadar yeni şarkıları ‘Hava Çok Sıcak’ ve ‘Hazmedemeyenlere Soda’ ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alarak da adından sıkça söz ettiriyor.

“Beni hazmedemeyenler soda içsin”

Ebru Polat Kimdir?

Müzik blogger’ı Pop Bizde’ye konuşan Polat, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Özel hayatıyla ilgili ilginç sözler sarf eden Ebru Polat, evlilikle ilgili ”mantık evliliği isteseydim diplomat erkek arkadaşım vardı, evlensem onunla evlenirdim” itirafında bulundu.

Sahnede ve klip çalışmalarında giydiği iddialı kostümler hatırlatılınca ise Polat, “Benden daha iddialı kostümler giyen şarkıcılar var. Öyle giyinsem beni yerden yere vururlar ama onlar nedense dikkat çekmiyorlar, sanırım aura farkı var” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde romantik bir evlilik teklifi de alan, ancak bunu reddeden Polat, “Henüz evliliğe sıcak bakmıyorum, önce kariyer. Hazır güzel bir yerdeyken, işimi devam ettirmek istiyorum. Mantık evliliği bana göre değil, aşk evliliğinden yanayım. Eğer mantık evliliği isteseydim diplomat erkek arkadaşım vardı, evlensem onunla evlenirdim” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ebru Polat, otel odasındaki lüks evlilik teklifini reddetme nedenini açıkladı!

Ebru Polat, olay yaratan evlenme teklifini kendi kendine mi yaptı?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler