Ana SayfaÜnlülerEbru Polat, otel odasındaki lüks evlilik teklifini reddetme nedenini açıkladı!

İlgili Postlar

Ebru Polat, otel odasındaki lüks evlilik teklifini reddetme nedenini açıkladı!

Otel odasında yapılan lüks evlilik teklifini reddederek herkesi şaşkına çeviren ünlüm şarkıcı Ebru Polat, ret kararının nedenini açıkladı. Meğer, başkasını bekliyormuş. İşte detaylar…

Ebru Polat evlenme teklifine neden ‘hayır’ dedi?

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde aldığı son derece gösterişli evlilik teklifini sürpriz şekilde reddetmesi ile gündeme gelmişti. Polat, böyle bir evlilik teklifine hayır yanıtını vermesi ile herkesi şoke etmişti. Hayır yanıtı vermesinin merak edilen nedenini açıkladı.

Otel odasındaki lüks evlenme teklifi

İstanbul’da lüks bir otelde ünlü bir iş adamı Ebru Polat’a evlenme teklifi etmişti. Ama bu öyle sıradan bir evlenme teklifi değildi. Evlenme teklifi de en az otel odası kadar lükstü. Otel odası 200 gül, 500 balon ve 1000 mum ile süslenmiş, son derece romantik, oldukça etkileyici ve bir o kadar da lükstü. Ancak, Ebru Polat, bu cezbedici evlenme teklifine ‘hayır’ yanıtını vermişti. Ünlü şarkıcının bu yanıtı herkesi şoke etmişti.

Şok Karar! Böyle Evlilik Teklifine Nasıl Hayır Denir?

Ebru Polat, ‘hayır’ yanıtının nedenini açıkladı

Ebru Polat, herkesin ağzını açık bırakan bu evlenme teklifini reddetmesi hakkında bir açıklama yaptı. Başka birini beklediğini ifade eden Ebru Polat, kısa bir açıklama ile “Başkasını seviyorum. Onun dönmesini bekliyorum. 2 aydır ayrıyız.” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, reddettiği evlenme teklifini video ve fotoğraf paylaşımı ile sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Ebru Polat kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler